Direkt zum Inhalt springen
Aktualizace zvýšila výkon aplikace BIM Explorer, což vedlo ke snížení velikosti interních dat a zrychlení prezentace samotného modelu. Copyright: ALLPLAN.
Aktualizace zvýšila výkon aplikace BIM Explorer, což vedlo ke snížení velikosti interních dat a zrychlení prezentace samotného modelu. Copyright: ALLPLAN.

Pressemitteilung -

ALLPLAN přináší aktualizaci platformy Bimplus pro správu dat

Vylepšené funkce pro práci s BIM modely, správu dokumentů a integraci uživatelů s právy pouze pro zobrazení/čtení

Mnichov, XX. května - Společnost ALLPLAN, globální poskytovatel BIM řešení pro AEC průmysl, představuje aktualizaci své cloudové platformy pro správu dat a spolupráci Bimplus. Nejnovější verze nabízí množství nových a vylepšených funkcí pro práci s BIM modely, přehlednou správu dokumentů a integraci uživatelů s právy pouze pro zobrazení/čtení (guest viewers). Verze poskytuje skutečně digitální prostředí pro spolupráci na modelech.

Možnost, kdy jsou všechny informace na dosah ruky přímo v modelu a zároveň je zachovaný přehled, výrazně zlepšuje reakci na problémy (Issue). Již není třeba hledat e-mail nebo dokument, který uvádí, co je třeba změnit, protože každý může sledovat průběh jednotlivých činností v Issue Manageru. Jde o to pracovat chytřeji. Jsme rádi, že můžeme našim klientům přinést nejnovější cloudovou technologii, říká Nigel Rees, Product Director Cloud Services at ALLPLAN.

PŘEHLED - Bimplus nabízí následující nové výhody:

Nová a vylepšená sada nástrojů pro měření

Nová sada nástrojů pro měření v rámci Bimplus poskytuje skutečně digitální prostředí pro spolupráci na modelech, které umožňuje kontrolu přesnosti a možnost odeslat případné chyby zpět projektovým týmům před zahájením výstavby. Po dokončení stavby lze tyto nástroje také použít ke správě problémů (Issue) a vytvoření seznamů oprav ke kontrole a opatřením. Jednoduché sady nástrojů, jako je tato, mohou mít pozitivní vliv na životní prostředí - čím více lze udělat a uložit v digitální platformě, tím méně výkresů je třeba vytisknout.

Lepší interakce a propojení dokumentů

Aktualizace zvýšila výkon aplikace BIM Explorer, což vedlo ke snížení velikosti interních dat a zrychlení prezentace samotného modelu. Dále bylo vylepšeno vykreslování modelů díky funkci Ambient Occlusion, která zaostřuje scénu a poskytuje některé funkce stínování, aby model působil realističtějším dojmem.

Vylepšení aplikace BIM Explorer

Aktualizace zvýšila výkon aplikace BIM Explorer, což vedlo ke snížení velikosti interních dat a zrychlení prezentace samotného modelu. Dále bylo vylepšeno vykreslování modelů díky funkci Ambient Occlusion, která zaostřuje scénu a poskytuje některé funkce stínování, aby model působil realističtějším dojmem.

Bimplus Guest Viewers

Bimplus nyní nabízí správcům týmů možnost pozvat do projektů návštěvnické diváky pro lepší přístupnost a viditelnost. Prohlížeč hostů je někdo, kdo je schopen zobrazit data v rámci projektu, pro který bylo uděleno oprávnění. Prohlížeč typu host má přístup ke komponentě BIM Explorer a může zobrazit samotný model, problémy a dokumentaci. Poskytování diváckých hostů v rámci Bimplus nabízí širší základ pro spolupráci.

Další informace: http://www.bimplus.net/cz

Themen


O společnosti

ALLPLAN je globálním poskytovatelem BIM (Building Information Modeling) řešení pro AEC odvětví. V souladu s naším sloganem „Design to Build“ pokrýváme celý proces od prvního návrhu až po konečnou detailní dokumentaci stavby a prefabrikaci. Naši uživatelé vytvářejí výstupy v nejvyšší kvalitě a detailu díky efektivním pracovním postupům. ALLPLAN nabízí výkonnou cloudovou technologii pro mezioborovou spolupráci na projektech v oblasti pozemních a inženýrských staveb. Více než 500 spolupracovníků na celém světě vytváří s nadšením úspěšný příběh společnosti ALLPLAN. ALLPLAN se sídlem v německém Mnichově je součástí skupiny Nemetschek Group, která je průkopníkem digitální transformace ve stavebnictví.

Další informace: www.allplan.com

Kontakt

Ing. Gabriela Zahoranová

+421 2 49 251 119

ALLPLAN ist ein globaler Anbieter von Building Information Modeling (BIM) Lösungen für die AEC-Industrie.

ALLPLAN ist ein globaler Anbieter von Building Information Modeling (BIM) Lösungen für die AEC-Industrie. Seit mehr als 50 Jahren treibt ALLPLAN die Digitalisierung der Baubranche maßgeblich voran. An den Anforderungen der Anwender orientiert, bieten wir innovative Werkzeuge für das Planen und Bauen von Bauwerken und inspirieren unsere Kunden, ihre Visionen zu verwirklichen. Über 400 Mitarbeiter weltweit schreiben die Erfolgsgeschichte des Unternehmens mit Leidenschaft fort.

Allplan GmbH
Konrad-Zuse-Platz 1
81829 München
Deutschland