Gå til indhold
Royal fastelavnsburger til hele landet

Pressemeddelelse -

Royal fastelavnsburger til hele landet

Nu kan Burger Kings udgave af den folkekære fastelavnsbolle nydes i hele landet. Semlaburgeren, som den hedder hos Burger King, har overgået alle forventninger, og flere tusinde danskere har sat tænderne i den kongelige nyhed.

Indtil nu har gæsterne kun kunne få fingrene i Semlaburgeren i 10 udvalgte restauranter, men efter enorm succes lancerer Burger King Semlaburgeren i hele landet. Lige i tide til alle fastelavnsfejringerne på tværs af det danske kongerige.

Flere restauranter har gentagende gange haft udsolgt af den populære fastelavnsburger inden for få timer, og Burger King har måtte arbejde hårdt på at følge med på den store efterspørgsel. Semlaburgeren er nemlig håndlavet, så hver brownie er nøje tilberedt og bagt, mens kardemommebollerne sirligt er blevet smurt med den søde mandelremonce. Kort sagt, bliver der bagt på livet løs for at tilbyde de fastelavnsglade danskere den innovative fastelavnsburger. Burger Kings danske landechef, Carsten Lambrecht, udtaler:

”Vi er enormt stolte over, at så mange danskere har ville smage vores Semlaburger, og at vores gæster kommer igen for at nyde fastelavnsburgeren. Vi har arbejdet hårdt på at kunne imødekomme den store efterspørgsel, og det glæder os, at vi nu kan tilbyde Semlaburgeren i hele landet op til fastelavn på søndag.”

Semlaburgeren består af en brownie, der hviler på en bund af cremet mandelmasse, toppet med flødeskum og serveret i en blød kardemommebolle, som er toppet med perlesukker.

Semlaburgeren er tilgængelig i samtlige af Burger Kings 58 restauranter på tværs af det danske kongerige, og kan købes frem til den 5. marts 2023, dog med forbehold for, at den kan være udsolgt i enkelte restauranter.

Emner

Kategorier


Hver dag besøger mere end 11 millioner gæster BURGER KING® restauranter rundt om i verden. Med vores flammegrillede Whopper® er vi kendt for høj kvalitet og velsmagende, flammegrillede burgere. BURGER KING® blev grundlagt i 1954 og er den næststørste fastfood-hamburgerkæde i verden. Burger Kings første restaurant i Danmark åbnede 9 1977 i København på Vesterbrogade. Siden da har vi udvidet til over 50 restauranter Danmark og flere end 270 i hele Scandinavian. King Food AS(N)/AB(S)/AS(DK) er master franchisetager i Skandinavien og er ansvarlig for brandet og dets franchisetagere. King Food har kontorer i Stockholm, Oslo og København.

Kontakt

Marcus Voldum

Marcus Voldum

Pressekontakt Kommunikationsansvarlig PR & Kommunikation
Carsten Lambrecht

Carsten Lambrecht

Pressekontakt Managing Director

Relateret materiale

Burger King Danmark

BURGER KING® blev grundlagt i 1954 og er den næststørste fastfood-hamburgerkæde i verden. Hos BURGER KING® er det vores forpligtelse til førsteklasses ingredienser, signaturopskrifter og familievenlige madoplevelser er det, der har defineret vores brand i mere end 50 succesrige år.

I dag er King Food Danmark A/S er master franchisetager i Danmark og er ansvarlig for brandet og dets franchisetagere. Globalt er Burger King brandet ejet af Restaurant Brands Internationale (RBI) med hovedsæde i Miami, USA.

King Food Danmark A/S
Raffinaderivej 8
2300 København
Danmark