Gå til indhold
Den Blå Planet har vundet prisen "Travelers' Choice 2020"
Den Blå Planet har vundet prisen "Travelers' Choice 2020"

Pressemeddelelse -

Fornem pris til Den Blå Planet

Den Blå Planet, Danmarks Akvarium har vundet prisen “Travelers’ Choice 2020”. Prisen bliver givet til attraktioner, der er blandt de 10% bedste på verdensplan.

"Vi er meget stolte af denne pris, især fordi det er anmeldelser fra danske og internationale gæster, der har sikret os prisen. Samtidig bekræfter det også vores stærke position som international turistattraktion," udtaler Jon Diderichsen, administrerende direktør på Den Blå Planet.

Hvad er Travelers’ Choice?

TripAdvisor overrækker Travelers’ Choice-prisen til overnatningssteder, seværdigheder og restauranter, der konsekvent får fantastiske gæsteanmeldelser fra rejsende og er blandt de bedste 10 % på TripAdvisor. 

"Den Blå Planets mission er at få børn og voksnes hjerter til at banke for vandets forunderlige liv. Travelers' Choice prisen er en indikation af, at vi faktisk lykkes med det. Det er vi rigtig glade for, fordi det betyder, at vi kan være med til at skabe aktive naturambassadører - og det er vores fornemmeste opgave," fortæller Jon Diderichsen.

Del din oplevelse

Du kan læse gæsteanmeldelser af Den Blå Planet eller dele din egen lige her

Emner

Kategorier


Den Blå Planet er Danmarks nationale akvarium. Etableret i 1939 som Danmarks Akvarium i Charlottenlund nord for København. Genåbnet i 2013 i Kastrup direkte ud til Øresund som et arkitektonisk mesterværk, med oplevelser i verdensklasse og nyt navn: Den Blå Planet, Danmarks Akvarium.
Akvariet rummer over syv millioner liter vand, hundredvis af arter og tusindvis af dyr. Vi er Nordeuropas mest visionære akvarium og dybt engageret i videnskab og naturbevarelse. Det er en af de vigtigste grunde til, at Den Blå Planet blev sat i verden for 80 år siden.

Vi får børn og voksnes hjerter til at banke for vandets forunderlige liv

Den Blå Planet er Nordeuropas største og mest moderne akvarium. Etableret i 1939 som Danmarks Akvarium i Charlottenlund nord for København. Genåbnet i 2013 i Kastrup direkte ud til Øresund som et arkitektonisk mesterværk, med oplevelser i verdensklasse og nyt navn: Den Blå Planet, Danmarks Akvarium.

Akvariet rummer over syv millioner liter vand, hundredvis af arter og tusindvis af dyr og er dybt engageret i videnskab og naturbevarelse. Det er faktisk en af de vigtigste grunde til, at Den Blå Planet, Danmarks Akvarium blev sat i verden for over 80 år siden.

Den Blå Planet, Danmarks Akvarium
Jacob Fortlingsvej 1
2770 Kastrup
Denmark