Gå til indhold
Den Blå Planet inviterer til fastelavnsfest 23. februar 2020.
Den Blå Planet inviterer til fastelavnsfest 23. februar 2020.

Pressemeddelelse -

​Slå havkatten af tønden på Den Blå Planet

Har du altid drømt om at blive havets hersker? Den Blå Planet inviterer til fastelavnsfest, hvor du kan blive den næste havkattekonge eller -dronning. Hjælp med at slå havkatten af sildetønden søndag den 23. februar kl. 12:00-13:30.

Fastelavnsfesten foregår blandt havets egne finurlige flagermusfisk og herlige hammerhajer. Måske er det lettere for dig at slå en havkat til plukfisk i stedet for en huskat. Denne bidske, bundlevende fisk er nemlig ikke nær så blød og kælen som en normal huskat. Der er naturligvis præmier og flotte fastelavnkroner i ægte guldfiskefarver til havkattekongen- og dronningen samt gratis slikposer til alle deltagere.

En underlig fisk

Der er god grund til at finde din kreative side frem. Traditionen tro udnævnes dagens bedste fastelavnsudklædning, så slip din indre rovfisk og kreative side løs – også her er der præmie til dagens vinder. Måske er du en komisk klovnfisk, en blød blæksprutte eller en danseglad Dory?

Fri entré: 1 betalende voksen eller årskortholder kan have 1 udklædt barn med gratis (3-11 år).
Børn under 3 år kommer altid gratis ind på Den Blå Planet.

Emner

Kategorier

Regions


Den Blå Planet er Danmarks nationale akvarium. Etableret i 1939 som Danmarks Akvarium i Charlottenlund nord for København. Genåbnet i 2013 i Kastrup direkte ud til Øresund som et arkitektonisk mesterværk, med oplevelser i verdensklasse og nyt navn: Den Blå Planet, Danmarks Akvarium.
Akvariet rummer over syv millioner liter vand, hundredvis af arter og tusindvis af dyr. Vi er Nordeuropas mest visionære akvarium og dybt engageret i videnskab og naturbevarelse. Det er en af de vigtigste grunde til, at Den Blå Planet blev sat i verden for 80 år siden.

Vi får børn og voksnes hjerter til at banke for vandets forunderlige liv

Den Blå Planet er Nordeuropas største og mest moderne akvarium. Etableret i 1939 som Danmarks Akvarium i Charlottenlund nord for København. Genåbnet i 2013 i Kastrup direkte ud til Øresund som et arkitektonisk mesterværk, med oplevelser i verdensklasse og nyt navn: Den Blå Planet, Danmarks Akvarium.

Akvariet rummer over syv millioner liter vand, hundredvis af arter og tusindvis af dyr og er dybt engageret i videnskab og naturbevarelse. Det er faktisk en af de vigtigste grunde til, at Den Blå Planet, Danmarks Akvarium blev sat i verden for over 80 år siden.

Den Blå Planet, Danmarks Akvarium
Jacob Fortlingsvej 1
2770 Kastrup
Denmark