Gå til indhold
4 sätt att snygga till din balkong på

Pressemeddelelse -

4 sätt att snygga till din balkong på

När solen börjar krypa fram igen efter vintern så är det dags att börja hänga på balkongen igen. En balkong kan lätt kännas tråkig och grå och därför har vi samlat 4 tips på hur du kan snygga till din balkong och göra den extra mysig inför sommarkvällarna.

Växter

Ett riktigt lätt sätt att snygga upp balkongen på är med växter. Köp några snygga, stora palmer för att få medelhavskänsla och ställ dem i ett hörn. Skaffa några pelargoner om du vill ha en mer klassiskt svensk stil. Du kan också välja att så dina egna växter i balkonglådor eller krukor. Tomatplantor mår bra på balkongen och du får goda tomater på köpet!

Ljus

Rätt ljus på balkongen kommer skapa mysstämning riktigt fort! Sätt upp några fina ljusslingor med olika färger eller köp en massa stearinljus och ljushållare. Inget säger mysig sommarkväll som en massa tända ljus!

Golv

Om golvet på din balkong är ett tråkigt, grått betonggolv så är det dags att lägga nytt golv! Det är inte så svårt som det låter. Det finns många affärer där du kan köpa små rutor som du klickar i varandra och som blir till ett snyggt balkonggolv. Plast eller trä eller nåt helt annat - det bestämmer du! Oavsett vad så kommer din balkong att få ett riktigt lyft!

Balkongmöbler

Sist men inte minst har vi balkongmöbler! Du kommer att behöva stolar, bord och kanske en soffa till din balkong! Du behöver många sittplatser så att alla dina vänner kan komma över och hänga. Kom ihåg att skaffa en massa sköna kuddar och filtar också så att ni kan sitta ute hela natten. För inspiration och tips kan du kolla in https://balconyliving.se/. Där finns allt du kan tänkas behöva till din balkong!

Related links

Om E-avisen

E-avisen har nyheder fra ind-og udland til hele den danske befolkning. Vi har lækkert indhold om erhverv, lokal nyheder, debatindlæg, guides og meget mere.

E-avisen
8000 Aarhus
Danmark