Gå til indhold
Ny importør af Daimler Busser i Danmark: Ejner Hessel A/S har erhvervet EvoBus Danmark

Pressemeddelelse -

Ny importør af Daimler Busser i Danmark: Ejner Hessel A/S har erhvervet EvoBus Danmark

Stuttgart, Tyskland / Brande, Danmark

  • Ejner Hessel har overtaget salget og eftermarkedsservicen for Mercedes-Benz og Setra busser i Danmark som importør
  • Ejner Hessel bevarer det nuværende team hos EvoBus Danmark
  • Transaktionen er blevet afsluttet

Ejner Hessel A/S har erhvervet EvoBus Danmark og er blevet den officielle importør for Daimler Busser i Danmark. Hessel har overtaget distributionen af Mercedes-Benz og Setra busser samt Daimler Bussers eftermarkedsservice i Danmark.

Virksomhederne har underskrevet en købsaftale tilbage i september 2022, som nu effektueres. Ejner Hessel vil bevare det nuværende team fra EvoBus Danmark, der i alt udgør 37 medarbejdere. Den endelige erhvervelse er nu gennemført, og transaktionen er blevet afsluttet.

Roman Biondi, salgschef for Daimler Busser udtaler:

”Vi arbejder konstant på at forbedre effektiviteten og rentabiliteten af vores salgs- og eftermarkedsforretning. Med Hessel har vi fundet en meget kompetent importør for Danmark. Hessel er en succesfuld og erfaren spiller inden for detailhandlen på dette marked. Vi ser frem til et vellykket og tæt samarbejde mellem vores virksomheder. Nu hvor transaktionen er gennemført med succes, ønsker vi hele teamet en god start."

Fra Benjamin Mahr, administrerende direktør hos Ejner Hessel A/S lyder det ligeledes:

"Vi er spændte på at etablere et nyt langsigtet partnerskab med Daimler Truck. Mercedes-Benz og Setra er to meget stærke busmærker, og vi er stolte over at være blevet udvalgt til at repræsentere dem på det danske marked. Vi ser frem til at byde et meget dygtigt og erfarent team velkommen i Hessel-familien, der vil betjene vores fremtidige buskunder på bedst mulig vis. Denne tilføjelse, sammen med vores rolle som importør af Daimler Truck siden 2022, styrker vores position i den tunge transportindustri yderligere."

Emner

Kategorier


Ejner Hessel A/S er familieejet, og er en af Danmarks største bilforhandlere med salg til både erhvervskunder og private. Selskabet er autoriseret forhandler og serviceværksted for bilmærkerne Mercedes-Benz, Renault, Dacia, Ford og Smart. Selskabet blev etableret i 1968, og har gennem årene ekspanderet i Jylland. I 2008 kom det sjællandske marked med, og Ejner Hessel har i dag i alt 27 afdelinger, heraf 16 i Jylland og 11 på Sjælland. Ejner Hessel-koncernen er også ejer af Skandinaviens største brugtbilscenter, Mercedes-Benz Starmark. Ejner Hessel-koncernen beskæftiger i dag ca. 1.500 medarbejdere.

Kontakt

Morten Roth

Morten Roth

Pressekontakt Direktør, marketing og digital 72 11 60 16

Velkommen til Ejner Hessel A/S!

Ejner Hessel A/S er familieejet og er en af Danmarks største bilforhandlere med salg til både erhvervskunder og private. Selskabet er autoriseret forhandler og serviceværksted for bilmærkerne Mercedes-Benz, Renault, Dacia, Ford og Smart. Selskabet blev etableret i 1968, og har gennem årene ekspanderet i Jylland. I 2008 kom det sjællandske marked med, og Ejner Hessel har i dag i alt 29 afdelinger, heraf 17 i Jylland og 12 på Sjælland. Ejner Hessel-koncernen er også ejer af Skandinaviens største brugtbilscenter, Mercedes-Benz Starmark, Hessel Trucks og Hessel Bus. Ejner Hessel-koncernen beskæftiger i dag over 1.650 medarbejdere.

Ejner Hessel A/S
Jyllandsvej 4
7330 Brande
Danmark