Gå til indhold
Falck udvider ambulancedriften i Potsdam-Mittelmark

Nyhed -

Falck udvider ambulancedriften i Potsdam-Mittelmark

Falck bliver den største ambulance-operatør i Potsdam-Mittelmark-distriktet i Tyskland efter at have vundet to ambulance-kontrakter i en europæisk udbudsrunde.

Falcks 100 medarbejdere kommer til at køre ambulancer fra i alt otte stationer i distriktet – de første fire fra 1. oktober 2018 og de resterende fire fra 1. januar 2019. Kontrakterne løber i mindst fem år indtil december 2023, med mulighed for forlængelse endnu fem år frem til 2028.

Falck har allerededrevet ambulancer i Potsdam-Mittelmark i en årrække.

Lars Tue Toftild, Managing Director i Falck Tyskland siger:

- Vi er meget glade for, at vi har vundet de to kontrakter i Potsdam-Mittelmarkog dermed er blevet den største ambulance-operatør i distriktet. Vi glæder os til at fortsætte det tætte samarbejde, vi har haft, siden vi begyndte at køre ambulancer i Potsdam-Mittelmark i 2009.

Falck driver ambulancer og akutbiler i en række tyske byer: ud over Potsdam bl.a. også i Köln, Bonn, Hamburg og Leipzig.

Emner

Kategorier

Kontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07

Relateret materiale

Velkommen til Falck DK!

Gennem mere end 100 år har Falck samarbejdet med kommunale og nationale myndigheder med hen-blik på at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne. Dette har gjort os internationalt førende inden for healthcare, ambulancetjenester og brandberedskab.

Falck har i dag aktiviteter i 26 lande og har omkring 25.000 medarbejdere.

Falck DK
Sydhavnsgade 18
2450 Copenhagen SV
Denmark
Besøg vores andre nyhedsrum