Gå til indhold
Bliv belønnet for klimabevidst kørsel i elektrisk 500

Pressemeddelelse -

Bliv belønnet for klimabevidst kørsel i elektrisk 500

I samarbejde med Kiri Technologies lancerer Stellantis nu en løsning, der belønner ejere af den nye, elektriske 500 for klimabevidst kørsel. Belønningerne kan bruges til at købe produkter på en særlig webshop.

Kør klimabevidst, og bliv belønnet. Det er, hvad Stellantis stiller ejere af den nye, elektriske 500 i udsigt takket være et nyt samarbejde med Kiri Technologies. Samarbejdet betyder, at ejere af de nye, elektriske 500 automatisk kan optjene kryptovalutaen Kiri Coins under deres kørsel, som kan indløses til en række forskellige produkter på webshoppen Kiri Marketplace (www.kirimarket.com). Og jo mere grønt man kører, desto flere Kiri Coins optjener man på en køretur. Målet med det nye samarbejde er at understøtte klimabevidstheden hos ejerne af den nye, elektriske 500 med et loyalitetsprogram, der ansporer til et mere hensynsfuldt køremønster og forbrug.

Automatisk belønning for alle køreture

Den nye løsning er et samspil mellem Fiat-appen, infotainmentsystemet Uconnect 5 i den elektriske 500 og Kiri Technologies. Løsningen omfatter alle varianter af den nye 500 med undtagelse af basisvarianten 500 Action, da den ikke har Uconnect 5. Man skal oprette sig hos Kiri Technologies og forbinde sin Kiri-konto til Fiat-appen. Derefter optjener man automatisk Kiri Coins under hver køretur i sin elektriske 500, som altid er forbundet og rapporterer kørselsdata til Fiat-appen. Hvor mange Kiri Coins man får, afhænger af data om køreturen som distance og hastigheden foruden ens samlede Eco Score – det vil sige en score fra 0 til 100 baseret på, hvor energieffektivt ens køremønster er. Jo højere en Eco Score, desto flere Kiri Coins tikker der ind i ens Kiri-wallet, og desto flere belønninger kan man købe på Kiri Marketplace. De omfatter bl.a. produkter og gavekort fra en række klimabevidste producenter.

Første løsning af sin slags i bilindustrien

Stellantis anslår, at man ved almindelig bykørsel optjener cirka 1 Kiri Coin pr. km., og hver Kiri Coin er cirka 2 eurocent værd. Det vil sige, at man med et årligt kørselsbehov på 10.000 km kan optjene Kiri Coins for cirka 150 euro om året, som man kan købe produkter for på Kiri Technologies’ webshop, Kiri Marketplace. I Fiat-appen kan man altid se, hvor mange Kiri Coins man har optjent efter hver tur og alt i alt, og man kan løbende holde øje med sin Eco Score. Løsningen er det første loyalitetsprogram i bilindustrien, der på den vis løbende belønner bilisterne og opfordrer til klimabevidst kørsel.

Italiensk ikon på el

Den helt nye, helt elektriske 500 holder klar hos de danske Fiat-forhandlere. Den er den første bil fra Fiat, der er skabt som elbil lige fra den første streg. Det vil sige, at den nye generation af det italienske ikon er designet til den nye teknologi, og den kan fås med et niveau af autonom kørsel, teknologi og udstyr, der ikke er set tidligere i klassen. Den kommer i udstyrsvarianterne Action, Passion, Icon og den topudstyrede “la Prima”, og den har en rækkevidde på op til 320 km WLTP og hele 455 km i byen. Den elektriske 500 fås som både hatchback, cabriolet og 3+1, der har en lille bagudhænglset dør i højre side, som giver nem adgang til bagsædet. Den elektriske 500 kan både købes og privatleases.



Emner

Kategorier


Fiat startede tilbage i 1899 med grundlæggelsen af Fabbrica Italiana Automobili Torino, også forkortet FIAT. Virksomheden har en mere end 120 års tradition for at designe og producere mini- og små biler, hvoraf mange er blevet ikoner for hele generationer. Med mere end 1,3 million enheder solgt over hele verden hvert år er mærket primært fokuseret på funktionalitet, nemme køreegenskaber, at være prisattraktive og energieffektive, samtidig med at der sigtes efter et unikt design og innovative løsninger.

Fiat er en del af FCA, FIAT CHRYSLER AUTOMOBILES, som designer, udvikler, fremstiller og sælger køretøjer og relaterede dele, tjenester og produktionssystemer over hele verden. Koncernen driver 102 produktionsfaciliteter og 46 R&D-centre samt er til stedet igennem forhandlere og distributører i mere end 135 lande.

FCAs bilmærker omfatter Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, FIAT, FIAT Professional, Jeep, Lancia, Ram og Maserati. Koncernens forretninger omfatter også Mopar (automobildele og service), Comau (produktionssystemer) og Teksid (jern og støbegods).

Kontakt

Hanne Langsig Sørensen

Hanne Langsig Sørensen

Pressekontakt Pressechef 21725172

Relateret materiale

Fiat Danmark
Hovedvejen 208
2600 Glostrup
Danmark