Pressemeddelelse -

Genanvend dit elektronik og vær miljøvenlig: Føniks Computer opfordrer til køb af refurbished elektronik

Danmark ligger i bunden, når det kommer til genbrug af elektronik. Med kun 4% genanvendelse ligger vi langt under gennemsnittet på 7,5% for andre lande. Der er behov for en øget indsats for at reducere vores elektronikaffald og mindske CO2-udslippet. Føniks Computer, en førende leverandør af IT-udstyr, er allerede godt i gang og opfordrer til køb af refurbished elektronik.

Det er på høje tid at tænke bæredygtigt, og det gælder også vores forbrug af elektronik. Hos Føniks Computer tror vi på, at genbrug er vejen frem. Ved at upcycle elektronik som computere, mobiltelefoner og tablets bidrager vi til at reducere CO2-udslippet og skabe en mere bæredygtig fremtid.

Vi er stolte af vores fortsatte engagement for at fremme genanvendelse og bæredygtighed, udtaler Poul Schack, ekspert på området. Ved at købe refurbished elektronik kan forbrugerne ikke kun nyde godt af kvalitetsprodukter til en overkommelig pris, men de er også med til at give en anden chance til allerede eksisterende elektronik og mindske vores miljøpåvirkning.

Refurbished elektronik går igennem en grundig kvalitetskontrol og bliver repareret, opgraderet og renset, så det fremstår som nyt. Hos Føniks Computer sikrer vi, at vores refurbished produkter lever op til høje standarder og tilbyder samme funktionalitet som nye enheder. Hver gang vi reparerer og genanvender it-produkter, er der behov for at producere mindre, hvilket reducerer vores ressourceforbrug og e-waste.

Ved at købe refurbished elektronik hos Føniks Computer kan kunderne spare penge samtidigt med, at de bidrager positivt til miljøet. Du sparer mange penge og mindsker produktionen af ny elektronik. Vi har erfarne teknikere til at teste og reparere vores refurbished produkter, og vi tilbyder altid garanti på dem.

Føniks Computer opfordrer derfor alle til at tænke bæredygtigt og overveje refurbished elektronik som et attraktivt og ansvarsfuldt alternativ til nyt køb. Sammen kan vi gøre en forskel og skabe en mere bæredygtig fremtid.

For mere information om refurbished elektronik og Føniks Computer, besøg venligst vores hjemmeside.

Forfatteren har genereret teksten delvist med AI og har revideret og redigeret indholdet.

Related links

Emner

  • Data, Telekommunikation, IT

Kategorier

  • refurbished
  • elektronik
  • it

Føniks A/S blev grundlagt i 1997 og har over de sidste 26 år udviklet sig til en af Danmarks største forhandlere af forbrugerelektronik. Føniks A/S er et aktieselskab med en egenkapital på 36 millioner kr. og har hovedsæde på adressen Anelystparken 11A, 8381 Tilst.

Vi har en webshop med mere end 3 mio. besøgende hvert år, samt et pickup-point i Tilst udenfor Århus. Derudover har vi også et lager på næsten 3.000m2 og eget værksted til service og samling.

Føniks A/S har mere end 30 ansatte fordelt på fire lokationer i Danmark.

Vi har et stort lager med masser af produkter, egen produktion af stationære computere, samt egne værksteder til servicering og reparation.

Kontakt

Ania Helding Bentzen

Pressekontakt SEO Manager PR & Kommunikation 42831386

Relateret materiale