Gå til indhold
vívosmart® 3 aktivitetstracker

Nyhed -

vívosmart® 3 aktivitetstracker

vívosmart® 3 aktivitetstracker

Smart aktivitetstracker med et slankt design og skjult display, der er kun vises, når du har brug for det.
vívosmart 3 registrerer skridt, etager op, søvn og meget mere¹. Den holder øje med din form og wellness med pulsmåling og stressovervågning hele dagen, VO2‐max og fitness‐alder.
Med Move IQ™ og den nye styrketræningsaktivitet, som automatisk tæller dine repetitioner i træningscenteret, bliver dine træningspas nemmere at holde styr på og mere effektive.

HOVEDFUNKTIONER

Design Den slankeste aktivitetstracker med håndledsbaseret pulsmåling fra Garmin – 4 mm slankere og forbedret pasform i forhold til vívosmart HR!

VO2‐max En nyhed for Garmin aktivitetstrackere – bredt anerkendt som en fremragende måde at måle din aerobe  form og bør øge som din form forbedres.

Fitness‐alder Baseret på din VO2‐max giver fitness‐alder et nemt overblik over, om der er fremskridt i formen. Jo lavere fitness‐alder i forhold til din relle alder des bedre.

24/7 overvågning af stressniveau  En nyhed for Garmin wearables – viser 24/7 stressovervågning, der giver overblik over perioder med forhøjet stress eller afslappende restitution.

Hviletimer Et højt stressniveau? vívosmart 3 indeholder en åndedrætsøvelse, som kan benyttes for at fremme afslapning og hjælper med at mindske stressniveauet.

Repetitionstæller ved styrketræning Til traditionelle styrketræningsøvelser vil repetitionstælleren hjælpe med at tælle sæt, repetitioner og hviletider – som senere kan analyseres på Garmin Connect™.

 Move IQ 2.0 Registrerer velkendte træningsformer og viser dem i Garmin Connect. Ny automatisk start af aktivitet lader brugerne angive varighed før registrering af gang‐ og løbeaktiviteter.

Diskret display Det skjulte display er kun synligt, når du ønsker det.

24/7 håndledsbaseret  pulsmåling Garmin Elevate™ håndledsbaseret pulsmåling – uden brug af pulsmålerrem om brystet.

Connectede funktioner Automatisk synkronisering med Garmin Connect, True Up‐kompatibel, musikstyring, Smart Notifications og deling på sociale medier.

Kan bæres 24/7 Svømmeegnet, kan bæres i bad og i pool. Op til 5 dages batterilevetid.

Aktivitetstracking Skridt, etager op, kalorier, intensitetsminutter, Move IQ og meget mere!

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Christine Jæger

Christine Jæger

Pressekontakt Consumer Marketing Manager

Garmin Nordic Denmark

Vores mission

At være en varig virksomhed gennem udvikling af førsteklassesprodukter til brug inden for bilindustrien, luft- og skibsfart samt til udendørs- og sportsaktiviteter, som er en vigtig del af vores kunders liv.

Vores vision

Vi vil være den globale leder på alle de markeder, vi er aktive på, og vores produkter skal være eftertragtede for deres overbevisende design, høje kvalitet og bedste værdi.

Vores værdier

Vores kultur er funderet på ærlighed, integritet og respekt for medarbejdere, kunder og forretningspartnere. Alle vores medarbejdere sætter en ære i at betjene kunder og kolleger ved at yde en fremragende indsats og sikre, at der er overensstemmelse mellem det, vi siger, og det, vi gør.

Garmin Nordic Denmark
Hejrevang 19
3450 Allerød
Denmark