Gå til indhold
3 TRICKS TIL AT INDRETTE BADET MED RÅ HOTELSTEMNING

Pressemeddelelse -

3 TRICKS TIL AT INDRETTE BADET MED RÅ HOTELSTEMNING

Kig til verdens luksushoteller for inspiration til en rå og luksuriøs stil, der får hverdagen til at føles som en ferie - næsten. Du kan nemt kopiere stilen ved at indrette et badeværelse, der leger med kontrasterne og giver en lækker følelse af velvære.

1. Fantastiske fliser

Drop de sikre, hvide fliser og gå i stedet efter marmor eller granit. Det er modigt, og giver virkelig et smukt spil i rummet.

Eksperimenter med marmor i mørkegrå, brune og grønne nuancer, sort granit eller terrazzo. Selv hvis du vælger stenene i lysere nuancer, vil du alligevel få en rå effekt ved den melerede overflade.

Du kan på den måde også lege med flotte kontraster i rummet, da fliserne får de klassiske hvide elementer til at stå smukt og rent frem.

© Geberit

Detaljer i glas er også en moderne og maskulin detalje på badeværelset. På Bürgenstock Resort i Schweiz har man en rå og minimalistisk stil på badeværelset, hvor røgfarvet glas er brugt til at afskærme toilettet fra resten af rummet - sammen med douchetoilettet AquaClean Sela, der nænsomt vasker dig med vand efter toiletbesøg, giver det en gennemført luksusfølelse.

© Bürgenstock Resort

2. Moderne klassikere

På hotellet Bürgenstock Resort i Schweiz har de tilføjet et nyt, luksuriøst element til deres cool badeværelser. De har nemlig valgt moderne douchetoiletter, der giver en helt ny dimension af gennemført luksus på badeværelset.

Toiletterne har et moderne design, der passer godt til den enkle, rå stil - men det er funktionerne i selve toilettet, der virkelig overrasker. AquaClean-toiletterne vasker dig nænsomt med lunt vand og tørrer dig blidt med luft efter toiletbesøg. Vand er en vigtig del af vores daglige personlige hygiejne - det er rent, forfriskende og giver en øjeblikkelig fornemmelse af velvære.

AquaClean-toiletterne fra schweiziske Geberit er allerede populære i mange hjem, men det kræver måske en kulturændring hos de fleste af os at købe et toilet, der rengør med vand i stedet for at skulle række ud efter toiletpapiret. Men tænk over det - vi bruger vand til at vaske vores hænder og hår, så hvorfor ikke være lige så hygiejniske, når vi har været på toilettet?

Se her, hvis du er blevet nysgerrig for at se, hvordan et douchetoilet fra Geberit fungerer.

© Bürgenstock Resort

Tilføj rå detaljer i træ på dit badeværelse, der giver varme og elegance til rummet. Lige nu er de mørke træsorter som fx røget eg meget moderne, og du kan enten gå all in på møblerne eller vælge små detaljer som en bademåtte eller hylder i træ. Det behøver ikke være strømlinet – gå efter træ der er lidt rustikt og ’brugt’ i looket for et cool look.

3. Den lille luksus

Den sidste, vigtige detalje på det rå badeværelse er håndsæber og -lotion ved vasken i cool emballager. I øjeblikket er det meget populært med mørke flasker i apoteker-look, der giver det helt rigtige rå udtryk på badeværelset.

Du kan vælge produkter fra et af de kendte brands som L:A Bruket, Meraki eller Aesop, der rammer stilen spot on eller kaste dig ud i at lave emballagen selv med en label-maker og retro-flasker. Det visuelle i stilen vil give en ekstra følelse af luksus i hverdagen, og hvis du vælger produkter med duft, vil dine sanser og humør også blive stimuleret.

Vil du have luksusfølelsen derhjemme? Læs mere og find dine favoritter på www.geberit-aquaclean.dk

Emner


Den globalt opererende Geberit Group, er europæisk leder inden for sanitetsprodukter. Geberit opererer som en integreret koncern med en stærk lokal tilstedeværelse i de fleste europæiske lande, hvilket giver enestående merværdi hvad angår sanitets teknologi og badeværelses keramik. Produktionen omfatter mere end 30 produktionsanlæg, hvoraf seks er beliggende i udlandet. Koncernen har hovedkontor i Rapperswil-Jona, Schweiz. Med mere end 12.000 ansatte i over 50 lande, genererede Geberit et nettoomsætning på 2,9 mia. CHF i 2017. Geberit-aktierne er noteret på SIX Swiss Exchange; Siden 2012 har Geberit-aktien været med i S MI (Swiss Market Index)

Kontakt

Anja Hellberg

Anja Hellberg

Pressekontakt Partner & kommunikationsrådgiver +45 2858 8076
Karin Busk Thygesen

Karin Busk Thygesen

Pressekontakt Marketingkoordinator +45 24 94 45 81

Innovative sanitetsløsninger til moderne badeværelser

Geberit-gruppen, der har aktiviteter verden over, er førende på markedet i Europa inden for sanitetsprodukter. Som en integreret koncern har Geberit en meget stærk lokal tilstedeværelse i de fleste europæiske lande og er derfor i stand til at levere unik merværdi inden for både sanitetsteknologi og badeværelseskeramik.
Produktionskapaciteten omfatter 26 produktionsanlæg, hvoraf de 4 har oversøiske placeringer. Koncernens hovedkvarter ligger i Rapperswil-Jona i Schweiz. Med omkring 12.000 medarbejdere i over 50 lande genererede Geberit en nettoomsætning på 3,5 mia. CHF i 2021. Geberits aktier er børsnoteret på SIX Swiss Exchange. Geberits aktier har været børsnoteret på SMI (Swiss Market Index) siden 2012.

Geberit
Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Danmark
Besøg vores andre nyhedsrum