Pressemeddelelse -

Det innovative elektroniske iChef+ kontrolpanel belønnes med Plus X Award og Red Dot Design Award

Gorenje+ ovnen med det innovative iChef+ kontrolpanel er udnævnt til årets produkt.

Ovnen, model GO896X med det innovative elektroniske iChef+ kontrolpanel vandt Plus X Award-prisen for innovation, høj kvalitet, fremragende design og brugervenlighed og blev desuden kåret som årets Plus X Award produkt i kategorien for ovne. Den krævende jury for den internationale  Plus X Award, der består af anerkendte uafhængige eksperter fra hele Europa, tildelte Plus X Award-prisen for innovation, høj kvalitet, fremragende design og bruger venlighed til ovnen med det innovative elektroniske iChef+ kontrolpanel, der er en verdensnyhed: den mest avancerede computerstyring anvendt i en ovn. Den innovative ovn, model GO896X, blev også kåret som årets produkt i kategorien for ovne.

Det innovative iChef+ kontrolpanel

Ovnen imponerede juryen med dens innovative berøringsfølsomme betjeningspanel, som giver en brugeroplevelse helt på højde med den, man oplever med moderne elektroniske forbrugerprodukter. Brugeren åbner hovedmenuen ved at berøre displayet og vælger derefter mellem forskellige programmer og tilberedningsfunktioner ved at berøre de tilhørende farvefotos og ikoner. Ovnen imponerer også med det innovative Home-MADE ovnrum med den yderst effektive placering af varmeelementer i forskellige niveauer og mange brugerfunktioner, som gør det nemt at opnå fremragende resultater i køkkenet. Den prisbelønnede ovn er ekstremt energieffektiv (energiklasse A-20%), har en stor kapacitet (65 liter) og er forsynet med en stor tilberedningsoverflade (46 cm), som er en af de største på markedet. Plus X Award er verdens største konkurrence for innovative teknologier samt sports- og livstilsprodukter. Plus X Award™ tildeles af en jury bestående af anerkendte repræsentanter fra forskellige brancher og medier fra hele Europa. For at vinde en pris skal et produkt udvælges som det bedste i sin produktgruppe på det europæiske marked i mindst én af kategorierne: innovation, design, høj kvalitet, brugervenlighed, 
miljøvenlighed, funktionalitet og ergonomi. Kombattanterne om Plus X Award™ omfatter produkter fra bilindustrien, forbrugerelektronik, telekommunikation, it, fotografi, 
husholdningsmaskiner og hårde hvidevarer. Plus X Award™-logoet inklusive symbolerne “+ x” udtrykker varemærkets høje kvalitet over for forbrugerne.

Red dot Award

Gorenjes elektroniske iChef+ kontrolpanel har allerede fået hædrende omtale ved den internationale Red Dot Design Awards-konkurrence.Gorenjes innovative iChef ovnkontrolpanel blev hædrende omtalt i den fremtrædende internationale Red Dot Design Award-konkurence og modtog den slovenske Design of the Year-pris. Red Dot Design Award-juryen var imponeret over de meget gennemtænkte detaljeløsninger. Det berømmede elektroniske kontrolpanel med et stort farvedisplay introducerer det mest avancerede elektroniske touch-kontrolpanel til ovne nogensinde og er et væsentligt fremskridt inden for hårde hvidevarer. Der er tale om en kompleks innovation med høj brugervenlighed og et smukt udtryk.

Emner

  • Detailhandel

Kategorier

  • go896x
  • plusxaward
  • award
  • pris
  • ichef
  • kvalitet
  • innovation
  • ovne
  • design
  • gorenje+

Eksklusive Gorenje+ hvidevarer bygger på omfattende brugererfaring og design og tilbyder et bredt udvalg af førsteklasses hvidevarer til tilberedning, køling og opvask. 

Kontakt

Julie Steiner

Pressekontakt Project Manager +45 36360425

Relateret materiale