Gå til indhold
Thomas Fuhr, CEO GROHE AG
Thomas Fuhr, CEO GROHE AG

Nyhed -

GROHE AG udpeger Thomas Fuhr som ny Chief Executive Officer

Thomas Fuhr

Chief Executive Officer GROHE AG

Thomas Fuhr, født i 1965, overtog stillingen som CEO for GROHE AG i juli 2019.

Siden han blev en del af GROHE i 2012, har han været ansvarlig for produktion, indkøb, logistik, kvalitet, teknologi, forskning og udvikling og bæredygtighed som Executive Director Operations. Desuden har han været ansvarlig for armaturer i LIXIL Water Technology.

Thomas Fuhrs fokus i løbet af de sidste år var at sikre innovationsledelse, definere nye produktionsteknologier og udvide produktionskapaciteten. Siden september 2018 har laboratorieudvidelsen i Hemer, Tyskland, samlet alle forskningslaboratoriets tidligere decentraliserede aktiviteter på ét sted, hvilket muliggør en endnu tættere interaktion inden for de vigtigste forsknings- og udviklingsafdelinger og sikrer i højere grad effektive udviklingsprocesser for flere innovationer. Under hans ledelse blev kompetencecentrene i Lahr, Tyskland, for brusebad og brusesystemer i Albergaria, Portugal, for GROHE Colors produktion og fabrikken i Porta Westfalica udvidet. Derudover investerede GROHE også i en ny zinkfremstillingsevne i Klaeng, Thailand, der fordoblede kapaciteten. Et stort skridt i retning mod fremtidens produktion blev taget i 2019: Ved at fremme 3D-teknologiprocessen for at imødekomme de unikke udfordringer ved metalprintning, åbnede GROHE en ny æra i produktion, som er Made in Germany.

Inden GROHE var Thomas Fuhr 22 år i Mercedes-Benz. Han arbejdede i en bred vifte af stillinger inden for udvikling, fremstilling, kvalitet, logistik og indkøb i Tyskland, Indien, USA og Storbritannien.

Fra 2009-2012 var Thomas Fuhr ansvarlig for Mercedes Formula 1 High Performance Motorer og Hybrid Systemer, som deres Managing Director. Han var ansvarlig for hele spektret lige fra Design til Produktion og Race.

Tidligere stillinger inkluderer: Vice President Mercedes-Benz USA med ansvar for kvalitet, indkøb og logistik, produktionschef og kvalitetschef hos McLaren Automotive i Storbritannien og General Manager Production i Indien, der etablerede et nyt produktionsanlæg.

Thomas Fuhr tog eksamen i maskinteknik fra Fachhochschule Gießen-Friedberg.

Emner

Kontakt

Kirstine Stagis

Kirstine Stagis

Pressekontakt Primetime PR Medie- og presserelateret (+45)2067 2093

Relateret materiale

GROHE

GROHE er et førende brand inden for armaturer til køkkener og komplette løsninger til badeværelser. GROHE har over 7.200 ansatte bl.a. på salgskontoret i Danmark, der også huser det nordiske hovedsæde

GROHE
Bryggernes Plads 2, 1 Sal
1799 København V
Danmark
Besøg vores andre nyhedsrum