Pressemeddelelse -

Livestream over Øresund

På lørdag kan du på Kulturværftets digitale platforme opleve det svenske rock act ’The Nightflight Orchestra’. Det er en livestream af koncerten på spillestedet The Tivoli i Helsingborg. Bandet er centreret omkring to medlemmer fra det melodiske trash metal-band Soilwork med sanger Björn Strid og guitarist David Andersson. Med ’The Nightflight Orchestra’ afslører de deres hemmelige kærlighedsaffære med klassiske rock acts som Journey, Deep Purple, og Fleetwood Mac og en lyd som ligger et stykke fra Soilworks. ’The Nightflight Orchestra’ debuterede i 2012 med albummet ’Internal Affairs’ og har siden udgivet fire albums, hvor det seneste udspil ’Aeromantic’ udkom i år.

The Tivoli i Helsingborg og Kulturværftet i Helsingør har i de seneste år udviklet et grænseoverskridende samarbejde, som sætter fokus på de to landes for hinanden ukendte musikscener:

- Der er 20 minutters sejltid mellem de to byer, og vi er nået et godt stykke med at bryde barrieren ned mellem de to byers musikliv. Det er derfor en naturlig videreudvikling i disse tider at fortsætte med at fortælle historien om musikscenen i det andet land – nu som livestream,’ fortæller musikredaktør på Kulturværftet Rasmus Schrøder. Han suppleres af VD på The Tivoli Hasse Jönsson:

- Vores scener står i disse tider tomme så det er en stor lettelse at vi igen kan sætte et band op på scenen – og bringe musikken ud i svenske og danske stuer’.

Alle er velkomne til koncerten. Der er gratis entré, men donationer er meget kærkomne. Der er mere info om, hvordan du donerer i Facebook-begivenheden her: https://www.facebook.com/events/2952592858130785/

Links:

Spotify - https://spoti.fi/2RIMl1W

Youtube - https://youtu.be/hUh5iyl0Pyw

Emner

  • Arrangement

Kulturværftet ligger på havnen i Helsingør og udgør sammen med M/S Museet for Søfart og Kronborg Slot området Kulturhavn Kronborg. Kulturværftet er Nordsjællands største kulturhus, som sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret lægger scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents året rundt. 

Kontakt

Anne Borg

Pressekontakt PR, Kommunikation & Marketing Koncerter, festivaler & program 41869423