Pressemeddelelse -

Rockkoryfæerne The Savage Rose tilbage til Helsingør til februar

The Savage Rose behøver næppe nogen større præsentation. I 2023 er det 55 år siden bandet The Savage Rose spillede deres debutkoncert på Plænen i Tivoli. Sidenhen er det blevet til 26 album og utallige koncerter i ind og udland, hvor vi på Kulturværftet havde fornøjelsen af at lægge scene til det ikoniske band tilbage i 2011. Lørdag den 18. februar er The Savage Rose tilbage og giver koncert på Store Scene. Billetsalget starter 27. oktober.

The Savage Rose har været på en lang begivenhedsrig rejse med musikken, sangene og historierne, der ikke blot har mødt publikum på de store etablerede scener, men også i flygtningelejre og brændpunkter her og i verden. Også i dag består bandet af nogle af de allerbedste musikere og af musikken, sjælen og viljen - og ønsket om fred og kærlighed er stadig ufravigelige.

Med Annisette som det absolutte omdrejningspunkt må The Savage Rose betragtes som ét af landets allerstørste rockkoryfæer.

The Savage Rose anno 2023 består, ud over Annisette, af Naja Rosa Koppel (kor), Amina Carsce Nissen (kor), Anders Holm (trommer), Frank Hasselstrøm (horn, keys), Jacob Haubjerg (bas), Las Nissen (guitar) og Dan Hemmer (hammond).

Den aktuelle liveudgave af The Savage Rose kommer rundt i sange fra hele den lange karriere – og har ved de seneste års koncerter både spillet klassikere fra de første albums og sange fra de seneste udgivelser.

Salget starter torsdag den 27. oktober kl. 12.00 på https://kuto.dk/savagerose

Emner

  • Kunst, kultur, underholdning

Kategorier

  • kulturværftet
  • the savage rose

Regions

  • Hovedstaden

Kulturværftet ligger på havnen i Helsingør og udgør sammen med M/S Museet for Søfart og Kronborg Slot området Kulturhavn Kronborg. Kulturværftet er Nordsjællands største kulturhus, som sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret lægger scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents året rundt. 

Kontakt

Anne Borg

Pressekontakt PR, Kommunikation & Marketing Koncerter, festivaler & program 41869423