Blogindlæg -

Bliv klar til festival

Musikprogrammet er nøje studeret og dine forventninger til sommerens festivaller er tårnhøje. Der er lagt i kakkelovnen til uforglemmelige koncertoplevelser. Men har du lige så godt styr på dit festival-look? Her finder du essentielle festival musthaves, så outfittet også er up to date…

Festival musthaves

Hop i tøj, der kan tåle lidt af hvert. Denne her bodystocking er et sikkert festival-hit sammen med et par cool denim-shorts eller en fin nederdel.

Body stocking, 249 kr.
Fra Levi’s

B&CO gummistøvler, 300
Fra Skoringen

Boho chic

Det er festival og endelig kan du slippe din indre hippie fri. Gem dig bag en stor stråhat og en løs tunika med frynser.

Hvid tunika, 499 kr.
Fra La Gazelle

Stråhat, 349 kr.
Fra Neye

Festival-skjorten til ham

Ah. Det bedste ved festivaller er, at det afslappede outfit er 100% accepteret. En mønstret skjorte er perfekt til det afslappede festival-look.

NN007 Skjorte, 1200 kr.
Fra Mr. Harris

Marshall høretelefoner, 1.399 kr.
Fra Telenor

Den gode stemning

Med en bærbar Bluetooth højtaler har du altid den gode stemning lige ved hånden. Slå til nu, hvor du kan få højtaleren til en rigtig god pris.

Harman Kardon højtaler
Før 2.999, kr. Nu 999 kr.
Fra Telia

Til alt slags vejr

Bæltetasken er ikke til at komme udenom til sommerens festivaller. Og Regnslaget? Det er ikke ligefrem noget, der tyder på, at vi skal frygte en våd og mudret festival i år. Men skulle det uventede ske, så er et regnslag guld værd.

Regnslag, 25 kr.
Fra Quint

Bæltetaske, 499,95 kr.
Fra Deres


Related links

Emner

  • Detailhandel

Kategorier

  • detail
  • mode
  • shopping

Relateret materiale