Reception: En garvet mosaikker går på pension

Dato 27 August 2021 14:00 – 16:00

Sted Kirkebjerg Parkvej 1 i Glostrup

Har du besøgt butikken i Glostrup mere end én gang, så har du højst sandsynligt mødt Jørn Skjaldgaard. Han er en garvet mosaikker, som ved alt, der er at vide om fliser og opsætning. Jørn er på mange måder Mosaikhjørnets mand og går nu på pension.

Da Jørn startede i Mosaikhjørnet i 1977, var han dengang udlært farvehandler fra Vanløse Farver og Tapet, og han kendte ikke så meget til fliser og mosaikker. Jørn var på dette tidspunkt 23 år gammel og boede i en lejlighed på Nørrebro.

Da Jørn startede i butikken på Islevhusvej, havde Mosaikhjørnets grundlæggere, Ulf og Ulla, overtaget hele den store Villa i nr. 28, og butikken spredte sig på 300 kvm. 
I 1984 åbnede Jørn Mosaikhjørnets anden butik på Kirkebjerg Parkvej i Glostrup, som stadig ligger på adressen i dag. Her stod Jørn for alt salg og opbygning af udstilling og arbejdede som den eneste mand i butikken i knap ét år. Det var en helt anden tid og en helt anden butik i 80’erne. ”Jeg husker tydeligt hvor stort lageret føltes, som gradvist blev fyldt mere og mere op med varer. Dengang virkede det jo meget større end det gør i dag”, fortæller Jørn. Dengang kom der kun 7-8 kunder i løbet af en hel dag.

Jørn har igennem alle årene været meget passioneret for sit arbejde og gået med liv og sjæl ind for nye varer til firmaet, så Mosaikhjørnet hele tiden kunne udvikle sig. 

Ulla er enig ”Vi kan takke Jørn for, at han langsomt og grundigt med stor fagkundskab og en god portion kundeservice udviklede vores firma til det, det er i dag”, uddyber hun og slutter af: ”I alle de mange år, har Jørn altid været Mosaikhjørnets mand”.

Vi er meget stolte af Jørn og vil gerne fejre ham med alle jer, som har stødt på ham på jeres vej. Venner af huset, samarbejdspartnere og leverandører, kom og fejr Mosaikhjørnets mand til hans reception, hvor Mosaikhjørnet er vært med lidt godt til ganen og halsen:


Fredag d. 27. august 2021 - kl. 14.00 - 16.00

Kirkebjerg Parkvej 1 i Glostrup

Corona-situationen taget i betragtning vil tilmelding til Morten Væver (mvp@mosaikhjornet.dk) inden d. 20. august være prisværdig, men ikke nødvendig.


Vi glæder os til at fejre en vellidt kollega sammen med jer.

Kategorier

  • mosaikhjørnet glostrup
  • mosaikhjørnet
  • reception

Kontakt

Pernille Panduro Åkervik

Pressekontakt Marketing Assistent