Pressemeddelelse -

Skær din egen græskarlygte og tag til Halloween-koncert med Silja Okking på Malerisamlingen

Lørdag den 24. oktober kl. 16 inviterer Nivaagaards Malerisamling til festlig Halloween-koncert med Silja Okking (kendt fra DR Ramasjang) og hendes orkester i Søjlesalen for børn og deres forældre og bedsteforældre. 

Inden koncerten er der græskarværksted på Malerisamlingen kl. 11-15. Medbring eget græskar eller køb på museet og få hjælp til nye teknikker af huskunstner Sisse Hoffmann, der inspirerer til skægge og uhyggelige græskarlygter.

Både koncert og græskarværksted er gratis. Der er begrænset antal pladser og først-til-mølle-tilmeldinger på info@nivaagaard.dk. Til græskarværkstedet skal der ved tilmeldingen angives, hvilket tidsinterval man ønsker at deltage: kl. 11-12, kl. 12-13, kl. 13-14, kl. 14-15.

Kom gerne udklædt til Halloween-dag på museet! Museets traditionelle 'Nat på museet' med skattejagt i udstillingen, halloween-retter i cafeen og cupcake-værksted må desværre udgå i år, men er forhåbentlig tilbage på Malerisamlingen igen næste næste år. 

_________________________________________________________________________________

Pressefoto kan downloades her.

_________________________________________________________________________________

For yderligere information kontakt gerne kommunikationsansvarlig Kirsten Baltzer Kahr på e-mail kbk@nivaagaard.dk eller tlf. 93 88 01 81.

Emner

  • Kunst, kultur, underholdning

Nivaagaards Malerisamling er et hyggeligt og klassisk kunstmuseum med en unik samling af 500 års verdenskunst - fra italiensk renæssance, nederlandsk barok og dansk guldalder. Museet, som ligger i en smuk gammel rododendronpark, viser årligt to til tre særudstillinger med både klassisk og moderne kunst. I cafeen kan du nyde et lækkert måltid til en smuk udsigt med Øresund i det fjerne, og museumsbutikken sørger selvfølgelig for, at du kan købe et minde med hjem.

Kontakt

Kirsten Baltzer Kahr

Pressekontakt Kommunikationsansvarlig +45 93 88 01 81