Pressemeddelelse -

Restaurant Århus: Fødselsdag på Grillen Burgerbar

Dette indhold er sponsoreret.

Bedste burger i Århus

Jeg var blevet fejret dagen lang med sang, gaver og selvfølgelig kage, men da aftenen kom, var jeg blevet inviteret ud at spise med hele familien, vi var 10 personer som skulle afsted på mit yndlingsspisested i Århus og det er selvfølgelig Grillen Burgerbar. Vi blev budt velkommen i døren og allerede der stod de mange tjenere klar til at byde os velkommen og sige tillykke med fødselsdagen. Vi fik et bord i rolige opgivelser, så der var plads til at vi rigtig kunne hygge os. Tjeneren var over os med det samme og fik gennemgået menukortet og til vores store overraskelse, så fandt vi ud af at man på sin fødselsdag kan få 50% på maden, hvilket jo er et helt fantastisk tilbud og igen viser det bare at Grillen Burgerbar i Århus bare er de bedste til det, som de gør. Maden kom rigtig hurtigt og eftersom vi får 50% som var vi alle gået amok i add ons.

Fødselsdagssang mit i restauranten

Min onkel som altid prøver at være ham den sjove, synes selvfølgelig at vi skal synge fødselsdag mit inde i restauranten, men hvem skal synge for. Min onkel får hurtigt udpeget en af de hurtige drenge tjenere, de får sammen lagt en plan om at de kan slå sten, saks, papir om hvem der skal synge for. Onkel vinder selvfølgelig og tjeneren står ved sit ord og starter ud med at synge så hele restauranten kan høre det. Aftenen går flyvende og vi hygger os alle rigtig meget, tjeneren kommer ned og spørger om vi skal have lidt dessert eller en øl mere og dessert er vi alle klar på. Den søde tjener kommer hurtigt tilbage med 10 flotte softies, som de kalder det på Grillen. Det smagte helt fantastisk det hele og nu er vi alle propmætte og rigtig glade.

Grillen Århus får min varmeste anbefaling

At holde fødselsdag på Grillen Burgerbar vil jeg helt klart anbefale til alle. Det er en dejlig oplevelse og den helt perfekte måde at runde aftenen af på. Hele selskabet var enige om at her skulle de ind og spiser igen, for det var en dejlig oplevelse. På vejen ud stod vores dejlige tjener endnu engang klar til at ønske os en dejlig aften og forsat god fødselsdag til mig. Nu hvor han har været så sød overfor os hele aften og givet os den perfekte aften, så vil vi gerne prøve servicelovers som han netop lige har anbefaldet. Skærmen er en god mulighed for at man kan sige tak til den tjener som man har haft hele aftenen. Det bedste er at man kan vælge imellem alle tjenere og samtidig trygge på de kvaliteter som tjeneren har. Jeg vil i hvert fald godt indrømme at jeg ikke kun fik trygget på en tjener.

Tusind tak til Grillen Burgerbar i Århus som ligger på Klosterport for endnu en fantastisk oplevelse.

Related links

Kategorier

  • restaurant
  • århus