Gå til indhold
Inspiration til indretning af spisestuen

Pressemeddelelse -

Inspiration til indretning af spisestuen

Der er mange elementer at overveje, når man indretter diverse rum i sit hjem, og dertil er spisestuen ingen undtagelse. Du ønsker måske at etablere et særligt stiludtryk i samarbejde med resten af hjemmet, invitere til en særlig stemning, eller måske fokuserer du på at indrette efter de praktiske formål, man ofte forbinder med spisestuen. Spisestuen er et rum, hvor man vil komme til at bruge mange timer – både sammen og alene – og derfor fortjener dette rum en særlig opmærksomhed. Du vil her kunne få inspiration til, hvordan du på både funktionel og stilfuld vis kan indrette din spisestue.

Skab den rigtige belysning med en smuk spisebordslampe

Et af de første elementer, der er værd at overveje, er belysningen i spisestuen. Belysningen er et kerneelement, eftersom det er med til at give rummet liv og samtidig forlænge den tid, man kan bruge i spisestuen i de mørke timer af døgnet. Du kan starte med at tage rummet og bordets størrelse til eftertragtning, når du kigger efter den helt rigtige spisebordslampe. Hvis du samtidig er så heldig at have en god udsigt fra din spisestue, vil du måske sætte pris på en mindre spisebordslampe, der ikke skygger for dette udsyn. Alt efter dine ønsker kan du også overveje at få flere små lamper over spisebordet eller én stor – det er heldigvis en smagssag, som er helt din egen.

Spisebordet er midtpunktet i alle små som store hjem

Spisebordet betragtes oftest som familiens samlingspunkt. Dertil er der mange forskellige måder at udnytte spisebordet på: nogen laver måske lektier, andre laver fødselsdagsindbydelser og andre stiller op til et festmåltid. Når du skal vælge et spisebord, kan du overveje, hvilke formål det skal kunne imødekomme. Skal der kunne sidde mange omkring, er det højt nok til en barnestol, skal det være rundt eller firkantet? Spiseborde kommer heldigvis i alverdens former og farver, så du kan finde det helt rigtige til din spisestue. Se dig omkring i rummet og overvej, hvor meget plads, bordet må optage, og beslut dig eventuelt for, om det skal bryde med resten af stilindretningen eller indgå organisk.

Related links

Kategorier

Velkommen til Presselogen!

Presselogen rapporterer nyheder fra danske virksomheder og publicerer pressemeddelelser fra vores samarbejdspartnere

Presselogen