Gå til indhold
Vælg den helt rigtige gulvtype til jeres behov

Pressemeddelelse -

Vælg den helt rigtige gulvtype til jeres behov

Når det kommer til industrigulve, er det vigtigt at vælge det rigtige af slagsen. Der er nemlig forskellige behov, som skal tilgodeses, og der er stor forskel på, hvad der er det rigtige butiksgulv, kontorgulv og lagergulv. Læs med i dette indlæg og blive klogere på, hvordan du vælger den helt rigtige type industrigulv til de behov, du har.

Den bedste type industrigulv til butikslokaler

Har du åbnet nye butikslokaler? Eller trænger dine gamle lokaler til splinternye og gode gulve? I butikslokaler anbefales det ofte, at man har gulv i materialet polyurethan. Et gulv i dette materiale er robust og slidstærkt, så det kan holde til de mange kunder, som besøger butikken hver dag. Men samtidig vil det også føles blødt og behageligt at gå på for kunderne.

Samtidig er polyeurethan gulve også lyddæmpende og bidrager til en god akustik i selv de største butikslokaler. Det er fordelagtigt, da der ofte er mange lyde i de store butikker, og når der kan være mange kunder af gangen, vil der helt sikkert også være meget snak.

Den sidste grund til, at polyurethan er et oplagt gulv til butikslokaler er, at det også er nemt at gøre rent med en gulvvaskemaskine. Det er samtidig vandtæt, så det ikke tager imod væske, hvis der spildes på gulvet.

Få et slidstærkt epoxygulv til din lagerbygning

Har du en stor lagerbygning, som kræver nye gulve, kan du overveje om ikke et epoxygulv vil kunne imødekomme dine behov.

Denne gulv vil kunne holde til en hård belastning fra transport af tunge lagervarer. Samtidig er det slidstærkt og særdeles holdbart, så det også kan holde til denne høje belastning i mange år ud i fremtiden. Det gør et epoxygulv til en god investering til din lagerbygning.

Samtidig er der god mulighed for at lave opstribning på et epoxygulv, hvilket kan være særdeles relevant i mange lagerbygninger. Det kan være, at du har brug for at afmærke zoner i gulvet eller lignende, og det er altså en mulighed med denne type gulv. Du kan også selv vælge hvilken type overflade du ønsker. Det kan både være glat eller mat. Dermed er der altså god mulighed for få at skræddersyet et epoxy lagergulv ud fra dine specifikke behov.

Sådan vælger du det rigtige gulv

Når du skal vælge det rigtige industrigulv til dine behov, er det altså vigtigt, at du grundigt overvejer hvilke behov, du har. Det er uanset, om du er på jagt efter gulv til et kontor, en lagerbygning eller en butik. Det er nemlig ikke hvilket som helst gulv, der kan lægges hvor som helst, og for at få bedst mulighed holdbarhed, skal du vælge et gulv, som kan imødekomme de behov, som du har.

Få rådgivning og gulvlægning hos KAFO Gulve

Er du i tvivl om, hvad der er det rigtige gulv for dig, skal du endelig kontakte KAFO Gulve. KAFO Gulve har den fornødne erfaring og viden, der skal til for at rådgive dig til hvilket gulv, du og din virksomhed bør vælgere. Derudover står de selvfølgelig også klar til at levere og lægge gulvet for dig.

Related links

Kategorier

Velkommen til Presselogen!

Presselogen rapporterer nyheder fra danske virksomheder og publicerer pressemeddelelser fra vores samarbejdspartnere

Presselogen