Gå til indhold
Britta Korre Stenholt, CEO i byggevarekoncernen STARK A/S, er indtrådt som sjette medlem af bestyrelsen i EET Group.
Britta Korre Stenholt, CEO i byggevarekoncernen STARK A/S, er indtrådt som sjette medlem af bestyrelsen i EET Group.

Pressemeddelelse -

EET Group udvider bestyrelse med stærk profil

Britta Korre Stenholt, som er CEO i byggevarekoncernen STARK, er udset til at styrke de operationelle og strategiske input til ledelsen i EET Group.

Det er en markant erhvervsprofil, der nu træder ind i EET Groups bestyrelse. Den 49-årige cand.scient.oecon., Britta Korre Stenholt, som de seneste fire år har stået i spidsen for byggevarekoncernen STARK i Danmark, er udset til at spille en central rolle i EET Groups fortsatte vækst.

Britta Korre Stenholt, som var med i opløbet om titlen som ’Årets Leder 2020’, har en fortid i telebranchen, men blev i 2015 hentet ind som ny salgsdirektør i STARK. Blot to år senere indtog hun chefstolen i byggevaregiganten.

-Vi er meget glade for, at Britta kommer med ombord. Og ikke mindst fordi hun har en erfaring og nogle kompetencer, vi kan bruge i EET Group, siger bestyrelsesformand Bo Rygaard, som peger på, at der er oplagte paralleller mellem STARK og EET Group.
-Uanset forskellen i produktporteføljer, er begge virksomheder karakteriseret ved at være handels- og distributionshuse. Og her kan Brittas omfattende hands-on erfaringer, både som salgsdirektør og CEO, vise sig særdeles værdifulde for EET Group, siger Bo Rygaard, som samtidig fremhæver, at Britta Korre Stenholts erfaringer fra telebranchen er en styrke i forhold til EET’s fortsatte digitaliseringsstrategi.

Samtidig lægger Bo Rygaard ikke skjul på, at valget også handler om diversitet.
-Vi vil gerne have en kvinde ind i bestyrelsen, simpelthen fordi vi kun er mænd og fordi vi tror på at øget diversitet – i bred forstand – er en vej til at skabe større værdi.

Britta Korre Stenholt tøvede ikke, da hun fik tilbuddet.
-EET er en fantastisk spændende virksomhed med mange muligheder, og da jeg samtidig kender flere af bestyrelsens medlemmer som virkelig dygtige mennesker, kunne jeg umiddelbart se et oplagt match, så det krævede ikke lang betænkningstid.
-Jeg tror især, jeg kan bidrage, når det kommer til det operationelle – altså hele den værdikæde, der handler om at købe stort ind, bryde op i mindre enheder og levere rette mængde, på rette sted, til rette tid. I den forbindelse føler jeg mig også sikker på, at jeg kan bidrage med en række strategiske perspektiver på EET Groups markedstilstedeværelse og fortsatte vækst.

Britta Korre Stenholt, f. 1971
-Adm. Direktør, STARK Danmark (2017- )
-Salgsdirektør, STARK Danmark (2015-2017)
-Ansat i TDC som hhv. Senior Vice President, Vice President, Senior Director og Market Director (2002-2014)
-Bestyrelsesmedlem, Danske Byggecentre (2017- )
-Bestyrelsesformand, Dansk Industri Handel (2020- )
-Næstformand I bestyrelsen, Dansk Industri (2020- )
-Bestyrelsesmedlem, Dansk Industri (2019-2020)
-Uddannet cand.scient.oecon fra Syddansk Universitet 1997

Emner

Kategorier


EET Group er en af Europas største distributører af AV-løsninger, videoovervågningsudstyr og netværk, hjemme-elektronik samt reservedele og tilbehør til computere, servere, printere og mobiltelefoner. Virksomheden har 24 salgskontorer i 24 lande i Europa og har ca. 575 ansatte, som servicerer mere end 30.000 forhandlere og integratorer og håndterer mere end en million ordrer om året. EET Group har hovedsæde i Birkerød nord for København og har et stort logistikcenter i Ballerup. EET Group er ejet af kapitalfonden FSN Capital (majoritet), som også ejer eller har større poster i bl.a. Skamol og tidligere i Netcompany, Fitness World og Lagkagehuset. For yderligere oplysninger se www.eetgroup.com eller www.fsncapital.com

Kontakt

Allan Friis

Allan Friis

Pressekontakt Managing Director EET Retail +45 22 68 30 30

Mere end 1.000.000 tilgængelige varenumre gør EET til forhandlernes foretrukne One-Stop-Shop.

EET er Europas førende distributør inden for:

• Server, Computer & Printer Parts
• Storage & Network
• Mobile Parts & Accessories
• Consumer Electronics
• Surveillance & Security
• Professional AV & Digital Signage
• Point of Sale & Auto ID

EET forhandler en lang række førende mærker og produkter. Mere end 1.000.000 varenumre fordelt på mere end 1.100 forskellige varemærker er repræsenteret i sortimentet, herunder: HP Inc., Hewlett Packard Enterprise, Lenovo, MicroConnect, MicroBattery, Ubiquiti Networks, HP Procurve, Cisco, Synology, Qnap, Native Union, Loewe, Podspeakers, Kensington, tado, Apple, eSTUFF, Incipio, Griffin, MicroSpareparts Mobile, Axis, Hikvision, Bosch, MicroView, Milestone, NEC, Philips, EPSON, VivoLink, Airtame, Zebra, Honeywell, Star Micronics, Datalogic, Datamax og mange andre.

EET blev grundlagt i 1986, vi opererer på 23 markeder i hele Europa og betjener mere end 30.000 købende forhandlere årligt. EET Group ligger i Birkerød og Ballerup lige nord for København og er moderselskab for alle EETs salgsselskaber over hele Europa med i alt ca. 700 ansatte.
For mere information, besøg vores website på www.eet.dk.

EET Danmark
Bregnerødvej 133 D
3460 Birkerød
Danmark
Besøg vores andre nyhedsrum