Pressemeddelelse -

Her er de mest søgte erhvervspersoner og virksomheder i tredje kvartal

Økonomien i virksomheder som REMA 1000, Lego, Novo Nordisk og Jysk interesserer måned efter måned danskere, der på Proff.dk søger sig frem til de seneste regnskaber og nøgletal fra erhvervslivets store spillere. Det bekræfter den seneste statistik over søgninger fra B2B-tjenesten i tredje kvartal af 2016.

En af de virksomheder, der er nye på top 10-listen, er gummistøvlevirksomheden Ilse Jacobsen. Og mens det kunne være nærliggende at tro, at den øgede interesse for virksomheden skyldes en regnfuld sommer, skal forklaringen nok nærmere findes et andet sted. Det mener Eniro Danmark, der står bag Proff:

”Det fik en del omtale, da Morten Albæks og Jan Bech Andersens investeringsselskab Voluntas købte sig ind i Ilse Jacobsen tilbage i august, og det kan have fået flere danskere til at kigge nærmere på økonomien i selskabet. Vi ser en tydelig tendens til, at aktuelle nyheder om virksomheder afspejler sig i søgestatistikken, for med et par klik på mobilen kan danskerne hurtigt søge sig frem til økonomiske nøgletal på Proff, ” lyder det fra kommunikationschef Kristoffer Apollo fra Eniro Danmark, der står bag tjenesten.

Huskøb i Valby tiltrak sig søgninger
Og det er ikke kun sager på de lyserøde erhvervssider, der kan få søgningerne på en bestemt virksomhed til at stige. Et huskøb i september blev flittigt beskrevet i de tabloide medier, og det fik søgningerne efter en konsulentvirksomhed til at gå i vejret:

”Den mest trendende virksomhed, sammenlignet med kvartalet før, var det københavnske kommunikationsbureau Primetime. En virksomhed, der fik massiv omtale, da en af partnerne købte hus i Valby sammen med Johanne Schmidt-Nielsen fra Enhedslisten. Vores værktøj er jo særlig nyttigt, hvis man skal validere en potentiel leverandør eller forretningspartner, hvor det kan være fornuftigt at få et indblik i økonomien, men vores søgestatistikker tyder også på, at ren og skær nysgerrighed får danskerne til at søge på virksomhederne,” siger Kristoffer Apollo.

Lakridskongen topper igen
Den bornholmske lakridskonge Johan Bülow har ofte været at finde på top-5 over de mest søgte erhvervspersoner, men i årets tredje kvartal var han suverænt den mest søgte.

”Som top 5-listen tydeligt afspejler, er det ofte de store iværksættere og kendisser, der er populære søgninger. Tilbage i juli solgte Johan Bülow aktiemajoriteten i sin virksomhed til den svenske kapitalfond Valedo Partners, der også ejer Joe & the Juice. Det har uden tvivl givet et ekstra boost i søgninger, selvom Johan Bülow i forvejen ofte har optrådt på toplisten.”

Proff, mest søgte virksomheder, Q3 2016

  1. REMA 1000
  2. Lego
  3. Novo Nordisk
  4. Jysk
  5. Meny
  6. Ilse Jacobsen
  7. Mærsk
  8. Bestseller
  9. Flammen
  10. Carlsberg

Mest trendende:

  1. Primetime
  2. Voluntas
  3. Uniconta

Proff, mest søgte personer, Q3 2016

  1. Johan Bülow
  2. Jesper Buch
  3. Kim Larsen
  4. Søren Rasted
  5. Lars Larsen

Om Proff
Proff er et unikt valideringsværktøj med fokus på business-to-business-samhandel. Det er stedet, hvor du frit tilgængeligt finder flest samlede informationer om dansk erhvervsliv med nøgletal og data omkring virksomheder og ledere – alt sammen gratis. Proff har ca. 400.000 brugere og flere end fire millioner sidevisninger hver måned. Se mere på www.proff.dk.

Emner

  • Erhverv

Kategorier

  • proff
  • eniro
  • søgetrends
  • søgetjeneste
  • b2b
  • ilse jacobsen
  • primetime

Om Eniro
Eniro er en førende søgevirksomhed for personer og virksomheder i Norden. Med kvalitetssikret indhold og en uovertruffen brugeroplevelse inspirerer Eniro til lokale opdagelser og bidrager til et levende lokalområde. Eniros indhold er tilgængeligt gennem internet- og mobiltjenester, trykte vejvisere samt nummeroplysnings- og sms-tjenester. I Danmark udgiver Eniro bl.a. online- og mobilsøgetjenesterne Krak, Proff og De Gule Sider samt Mostrup Vejviser, Den Røde Lokalbog og Kraks Kortbøger. Eniro-koncernen har ca. 1.700 ansatte i Sverige, Norge, Danmark, Polen og Finland. Virksomheden er noteret på Nasdaq OMX Stockholm [ENRO] og har hovedkontor i Stockholm. Læs mere om Eniro på www.enirogroup.com.

Kontakt

Renate Morken

Pressekontakt Kommunikationschef +47 476 03 968