Pressemeddelelse -

Slip fantasien fri på børneværelset

Indret med børnemøbler og dekorative ideer, som giver dit barn mulighed for at udfolde sig og lade fantasien få frit løb.

Det er vigtigt, at børneværelset afspejler barnets interesser og skaber et fristed, hvor der plads til at lege og slippe fantasien løs. Vi har derfor samlet vores bedste tips til indretning af børneværelset, så du nemt og hurtigt kan sætte dit eget personlige præg på indretningen.

Uanset om værelset er stort eller lille, så vil børnemøbler i pastelfarver og dekorativ opbevaring pifte børneværelset op. Der skal være fokus på komfort og funktionalitet, men det er også vigtigt at huske detaljer, der skaber en fantasifuld stemning, som for eksempel plakaten Danmark Dejligst gør.

Indretningen af børneværelse skal først og fremmest have masser af gulvplads at lege på. For at udnytte pladsen på børneværelset optimalt kan det være en fordel at investere i sengen Flexa Basic. Under sengen er der plads til kasser med legetøj, eller du kan skabe en skøn og hyggelig hule. Fantasien sætter ingen grænser.

Skal du til at indrette dit barns værelse, så få inspiration på www.ilva.dk. 

Moon junior, børnestol, 299,-

My Space, kommode, 1.699,-

Flexa Play, børnebænk, 1.405,-

Flexa Play, børnebord, 799,-

Flexa Play, tremmeseng, 3.799,-

Flexa Play, boghylde, 499,-

Flexa Basic, seng med stige, 2.799,-

Flexa Classic, opbevaringskasser, 292,-

Danmark Dejligst, plakat, 699,- 

Emner

  • Livsstil, mode, fritid

ILVA har 7 bolighuse i Danmark og 1 bolighus i Sverige. Hertil kommer 1 tilknyttet bolighus i Island. ILVAs koncept er kendetegnet ved et bredt sortiment dækkende alle boligens rum - inde og ude - i godt design, god kvalitet afspejlende den nyeste trend. ILVAs butikker er større destinationsbutikker beliggende i udkanten af landets store byer med et gennemsnitligt salgsareal på 6000 m2.

Kontakt

Betina Olsen

Pressekontakt PR- og marketingkoordinator 52149156