Pressemeddelelse -

Calby på Kulturværftet 14. januar

Hits som Burnout, The Million Dollar Song og The Everyday Bit er med i rygsækken, når Calby giver koncert i Helsingør i januar.

Fra Ideal Bar til Store Vega

Calby aka den danske sanger, sangskriver og producer, Mik Thybo, brød igennem lydmuren med sangen The Everyday Bit, der blev Ugens Uundgåelige på P3 og samlet set toppede som #8 på dansk radio. Billetterne til hans første show på Ideal Bar blev revet væk, og siden har interessen kun været for opadgående.

Burnout: Fra hypet til storhittende

Medier som Gaffa, Soundvenue og P3 pegede hurtigt på Calby som en af 2020’s one-to-watch, og efter at have opnået stor hype med The Everyday Bit udgav Calby derefter sin anden single Burnout. Et kæmpe hit, derfor alvor satte ham på dansk musiks landkort. Burnout var i månedsvis den mest shazhamede danske sang, toppede som #2 på dansk radio og er i skrivende stund gået guld med næsten 7 millioner streams på Spotify.

Koncerter tilpasses Covid19-restriktioner

Det er efterhånden ikke nogen hemmelighed, at livemusikken er stærkt udfordret af Covid19. Det kan Calby skrive under på med flere end 15 aflyste festivalkoncerter. Men for netop at holde live i livemusikken vil Calby og arrangørerne gøre alt for at gennemføre koncerterne under de givne restriktioner.

Praktisk information:

Tid: 14. januar, kl. 20.00

Sted: Kulturværftet, Store Scene, Allegade 2 i Helsingør Kommune

Billetter: 215 kr. på kuto.dk

Emner

  • Kunst, kultur, underholdning

Kategorier

  • kulturværftet
  • calby

Kulturværftet ligger på havnen i Helsingør og udgør sammen med M/S Museet for Søfart og Kronborg Slot området Kulturhavn Kronborg. Kulturværftet er Nordsjællands største kulturhus, som sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret lægger scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents året rundt. 

Kontakt

Anne Borg

Pressekontakt PR, Kommunikation & Marketing Koncerter, festivaler & program 41869423