Pressemeddelelse -

LOOP Fitness åbner i Polen og Kina

LOOP Fitness åbner i Polen og Kina

LOOP Fitness er med sine snart 100 centre i Danmark en markant spiller i det danske fitness marked – og nu eksporteres det unikke træningskoncept også til udlandet.

Den 10. oktober slår LOOP Fitness dørene op til det første af hvad, der efter planen skal blive til 20-30 centre i Polen inden for de kommende 3-4 år. Og kun et par uger senere indtager LOOP det kinesiske marked, når de den 21. oktober åbner i Guangzhou i det sydlige Kina.

”I kraft af vores store vækst i det danske marked har vi oplevet stor interesse fra mulige forretningspartnere, som kan se et potentiale i at eksportere LOOP-konceptet til andre markeder. Det har resulteret i, at vi har indgået to master franchise aftaler med partnere i henholdsvis Polen og Kina. I begge lande er vores partnere danskere, som har indgående kendskab til de to markeder, og som vi tror på, kan løfte opgaven med at opdyrke disse helt nye markeder”, fortæller LOOP’s administrerende direktør Brian Schneider.

Internationaliseringen har således ikke været et mål i sig selv, men med de to nye partnerskaber har LOOP fået blod på tanden og kigger derfor også efter mulige andre lande at ekspandere til – i første omgang inden for Europa.

”Vores koncept er universelt og vil være unikt i forhold til de fitness tilbud, der eksisterer også i andre lande end Danmark. Derfor tror vi på, at der er plads til os på mange markeder udover det danske”, siger Brian Schneider.

Ikke som alle de andre

Fremgangen hos LOOP Fitness ses også tydeligt i tilgangen af nye centre og af medlemmer, som er tiltrukket af den enkle cirkeltræningsform og ikke mindst af den afslappede stemning, som LOOP lægger vægt på at skabe i centrene.

”Vi kan konstatere, at der er et udtalt behov for at tilbyde træning til den store gruppe af danskere, der ikke kan se sig selv i de traditionelle fitness centres meget performance-orienterede kultur. Hos os er træningen enkel og tilgængelig for alle, og når folk kommer her, oplever de, at de kan slappe af og være sig selv og bare koncentrere sig om at træne. Og det betyder meget for dem”, siger Brian Schneider.

LOOP er ikke færdige med at vækste i Danmark

At LOOP også kigger mod udlandet, betyder på ingen måde, at de sætter farten ned på det danske marked. I år har kæden åbnet 17 nye centre, og sidste år blev det til hele 22 nye centre. I starten af 2019 runder kæden de 100 centre, og den positive udvikling forventes at fortsætte de kommende år.

”Vi har en klar forventning om, at de meget positive takter fortsætter, så vi ved udgangen af 2019 eller i starten af 2020 når 120-125 centre i Danmark”, fortæller adm. direktør Brian Schneider.

Emner

  • Virksomhedsoplysninger

Kategorier

  • loop fitness
  • træning
  • fitnessbranchen

LOOP Fitness er Danmarks største franchisebaserede kæde af fitnesscentre og drives på franchisebasis af partnere over hele landet. Kæden har i dag 96 centre over hele landet. Kædens unikke koncept er cirkeltræning i maskiner og i en helt fast kombination, som sikrer, at alle kroppens store muskelgrupper trænes igennem. Det skal være rart at komme i LOOP’s centre, og der skal være plads til alle. LOOP er træning i lyse og rene omgivelser uden spejle på væggene og med plads til at hygge med en kop kaffe i cafehjørnet efter træning.

Kontakt

Brian Schneider

Pressekontakt Administrerende direktør 30840324