Gå til indhold
Mexicansk Tacos
Mexicansk Tacos

Blogindlæg -

Anmelderrost mexicansk restaurant

Den mexicanske madkultur

På trods af at Mexico ligger helt øst på i det nordlige Stillehav, har landets stærke og friske madkultur ikke desto mindre nået hele vejen til de danske kartoffelrækker og det næsten på lige linje med andre lande som Spanien, Italien og Frankrig, der også har stærke forhold til deres madkulturer.

Mexicos madkultur er kendt for de mange varierende og intense smage med farverige retter og mange forskellige krydderier. Det er blandt andet gennem mexicansk mad, at vi har lært at putte krydderier som kanel og spidskommen i vores gryderetter. Vi kender uden tvivl alle sammen nachos, der efterhånden lidt er blevet caféernes svar på en snacktallerken. Dog byder den mexicanske madscene også på meget mere end bare det!

Lækker mexicansk takeaway i København

Pastor Tacos, der er en sand perle, når det kommer til mexicansk takeaway, har specielt vundet sin popularitet gennem sine mange roser i medierne og er flere gange blevet nævnt i store anmeldelser. Desuden har det mexicanske takeawaysted en lang række af rosende anmeldelser på diverse sider som Google og Tripadvisor lige såvel som på takeawayservices som Wolt og Justeat.

De mange flotte anmeldelser giver god grund til at afprøve det mexicanske takeaway i København, og har du endnu ikke fået mad fra Pastor Tacos, har vi et par retter, du bør prøve. Er du nede med lækre og spicy tacos, bør du uden tvivl prøve et par fra Pastor Tacos! Du kan også få en klassisk burrito, hvor du kan vælge imellem 5 forskellige typer af fyld, der vil få dine smagsløg et smut til himlen. Derudover byder Pastor Tacos også på lækre quesadillas og salsa i lange baner.

Tag på kulinarisk madeventyr hjemmefra

I disse sære coronatider, hvor man hverken kan rejse væk eller tage ud og spise på restaurant, er det heldigt, at man stadig kan få mexicansk takeaway og på den måde drømme sig væk til lettere, mere krydrede himmelstrøg. Nyd din mexicanske takeaway hjemme i stuen, og støt samtidig én af de mange lokale restauranter, der har brug for lidt ekstra hjælp her i nedlukningen.

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Velkommen til Presselogen!

Presselogen rapporterer nyheder fra danske virksomheder og publicerer pressemeddelelser fra vores samarbejdspartnere

Presselogen