Gå til indhold
ŠKODA SCALA: Et nyt navn til en ny kompakt model

Pressemeddelelse -

ŠKODA SCALA: Et nyt navn til en ny kompakt model

ŠKODA afslører nu navnet på mærkets nye kompakte model – ŠKODA SCALA. Navnet kommer fra det latinske ord ”scala”, som betyder ”trappe” eller ”stige”, og symboliserer den udvikling, som ŠKODA tager i det kompakte segment. Modellen er samtidig den første som har graveret ŠKODA-navnet midt på bagklappen i stedet for ŠKODA-logoet. Den nye ŠKODA SCALA har verdenspremiere i slutningen af året.

Bernhard Maier, som er bestyrelsesformand hos ŠKODA AUTO, forklarer: "Med den nye ŠKODA SCALA tager vi hul på et nyt kapitel for ŠKODA i den kompakte klasse. Bilen er helt nyudviklet og sætter standarden i klassen, hvad angår teknologi, sikkerhed og design. Derfor er vi sikre på, at SCALA har de bedste muligheder for at redefinere A-segmentet for ŠKODA."

Med SCALA præsenterer ŠKODA for første gang en serieproduceret bil med mærkets nye designsprog. Den har allerede vakt opsigt på Paris Motor Show i form af VISION RS. Med den nye model introducerer det traditionsrige tjekkiske mærke også masser af ny teknologi og tilbyder innovative features, der indtil nu kun har været tilbudt i højere segmenter. Derfor passer navnet SCALA, som stammer fra det latinske, perfekt. Det betyder ”trappe” eller ”stige”og symboliserer den udvikling, som ŠKODA tager i det kompakte segment.

Desuden byder den nye ŠKODA SCALA på en anden ny og umiskendelig feature: Den bliver den første europæiske serieproducerede model fra mærket, hvor navnet ŠKODA er indgraveret med bogstaver i stedet for logoet midt på bagklappen.

Den nye ŠKODA SCALA har international verdenspremiere i slutningen af året.

Emner


ŠKODA har over 110 års tradition for bilproduktion og har oplevet en fantastisk vækst de seneste år.

Vores modeller er alle særligt målrettet familiernes behov, og modeller som FABIA, OCTAVIA og SUPERB er alle blandt de mest rummelige biler i deres respektive klasser.

Derudover udgøres modelprogrammet af microbilen CITIGO, mellemklassemodellerne RAPID Hatchback og RAPID Spaceback, samt KAROQ og KODIAQ, der begge tilhører SUV-klassen.

ŠKODAs DNA er rummelighed, kvalitet for pengene, og det dynamiske design, som er inspireret af tjekkisk glaskunst. Omkostningerne ved at eje og køre en ŠKODA ligger på et lavt niveau, og ŠKODA er blandt de bilmærker, der holder restværdien bedst.

ŠKODA står for ”Clever ideas since 1895”, også kaldet Simply Clever.

I ŠKODA har vi kontinuerligt fokus på at forbedre kundetilfredsheden og arbejder altid på at opfylde kundens behov.

Besøg ŠKODA Danmark på www.skoda.dk

Name of Image

Kontakt

Niels Pilgaard Hansen

Niels Pilgaard Hansen

Pressekontakt Head of Marketing and PR Škoda Danmark

Relateret materiale

Om Škoda Danmark

Škodas DNA er rummelighed, kvalitet for pengene, og det dynamiske design, som er inspireret af tjekkisk glaskunst. Omkostningerne ved at eje og køre en Škoda ligger på et lavt niveau, og Škoda er blandt de bilmærker, der holder restværdien bedst.

Škoda har over 120 års tradition for bilproduktion og lige siden bilindustriens tidlige dage, har Škoda lavet banebrydende teknologier og bestræbt sig på at tænke anderledes.

Besøg Škoda Danmark på www.skoda.dk

Škoda Danmark
Park Allé 355
2605 Brøndby
Danmark