Press release -

SpaceInvader i vækst – ansætter to erfarne Key Account Managers

Danske SpaceInvader, som i juni løb med Dansk Supply Chains iværksætterpris 2019, gearer til vækst og ansætter to erfarne profiler som Key Account Managers. Virksomheden har udviklet og patenteret et innovativt og modulært pallesystem til transport- og logistikbranchen (T&L), som gør det muligt at dobbeltstable pallegods sikkert, fleksibelt og billigt. Løsningen optimerer kapacitet i både fragtrum og på lager og afhjælper mange af de kapacitets-, omkostnings- og klimaudfordringer, som virksomhederne oplever. Kort sagt hjælper SpaceInvader med at spare både plads, penge og CO2 i den daglige drift.

SpaceInvader lancerede sin løsning midt i 2017 og har i dag kunder både herhjemme og i udlandet.

”Vi oplever en stærkt stigende interesse for vores løsning, hvorfor det har været vigtigt for os at fortsætte produktudvikling, at få alle væsentlige patenter på plads og nu også at få flere kompetente og erfarne medarbejdere ombord, så vi kan følge med og vækste forretningen”, fortæller Steen Frederiksen, CEO i SpaceInvader.

Interessen fra branchen skyldes ikke mindst, at SpaceInvader efter et omfattende testforløb hos en af Norges største fødevaredistributører ASKO, har påvist opnåelige besparelser på +20% både på transportomkostninger og CO2. ASKO er i øjeblikket i gang med at rulle SpaceInvader løsningen ud på ni terminaler rundt om i Norge.

”ASKO eksemplet er naturligt nok noget der skaber opmærksomhed og interesse i transport- og logistikbranchen, hvor alle leder efter effektiviseringer og løsninger, der kan afhjælpe branchens kapacitets- og klimaudfordringer”, fortsætter Steen Frederiksen.

Det er SpaceInvaders ambition at vokse sig ind i markedet med en ny standard for dobbeltstabling af paller. Det skal de to erfarne branchefolk, Allan Thomsen og Jens Henrik Kristensen, være med til. De er begge ansat som Key Account Managers pr. 1. august, 2019. I første omgang skal de koncentrere sig om det danske marked, men også vende blikket mod Sverige og det gigantiske tyske marked.

Allan Thomsen har et indgående netværk i hele transportsektoren, bl.a. som salgschef i brancheforeningen International Transport Danmark (ITD) A/S, mens Jens Henrik Kristensen har stor erfaring med at opbygge og effektivisere warehousing og logistikkæder for kunder i flere brancher og senest har håndteret 3PL for Leman A/S.

”Med Allan og Jens Henrik ombord styrker vi forretningen markant. Tilsammen har de 50+ års erfaring i T&L branchen, som de kender indefra, og dermed også dens udfordringer, styrker og svagheder. Den indsigt og et meget solidt branchenetværk, betyder alt, når man som vi skal sparke døre ind, med en ny og innovativ løsning”, slutter Steen Frederiksen

De to nye Key Account Mangers går et travlt efterår i møde, da SpaceInvader har flere nye produkter i støbeskeen, som snart lanceres. Samtidigt har SpaceInvader udviklet et nyt prøvepakkeforløb, som gør det nemt for interesserede at afprøve løsningen i et styret forløb, der planlægges i tæt samarbejde med kunden. Efter forløbet præsenteres kunden for en værdirapport og en business case, der konkret viser hvor der kan sættes ind og hvilke gevinster der er at hente, både på kapacitets-, omkostnings- og klimasiden.

Kontaktoplysninger: 

Allan Thomsen, Key Account Manager

+45 26 80 09 85, at@spaceinvader.com

Jens Henrik Kristensen, Key Account Manager

+45 26 80 09 98, jhk@spaceinvader.com

Topics

  • Environmental politics

Categories

  • fragtkapacitet
  • optimering
  • klimaløsning
  • dobbeltstabling
  • pallesystem
  • palleplads
  • besparelse
  • effektivisering
  • transport
  • logistik
  • løsning
  • vækst
  • medarbejdere
  • co2
  • spaceinvader

Regions

  • Hovedstaden

SpaceInvader er en dansk virksomhed stiftet i 2015. Vi har udviklet et unikt, patenteret og modulært transportsystem, pallestativet ’SpaceInvader’, som kan revolutionere transportbranchen.  SpaceInvader-systemet gør det muligt at dobbeltstable gods stabilt ved at udnytte højden optimalt under transport. Systemet er designet, så det passer til en standard EUR-palle og dermed skaber værdi i hele logistikkæden. SpaceInvader reducerer både lager- og transportomkostninger og hjælper med at optimere planlægning og pakning af lastbiler og lagerrum. Det er SpaceInvaders mission at effektivisere palletransport og lagring – palle for palle, og gøre logistikbranchen mere bæredygtig til gavn for kunder, transportører, samfundet og klimaet.

Contacts

Susanne Tolstrup

Press contact Head of Communications Communications and Media Relations +45 31720144