Gå til indhold
Til august præsenterer Volkswagen Erhvervsbiler en ny campingbus baseret på Crafter
Til august præsenterer Volkswagen Erhvervsbiler en ny campingbus baseret på Crafter

Pressemeddelelse -

Volkswagen Erhvervsbiler præsenterer til august en ny Crafter-baseret campingbus

  • Ny Crafter-baseret campingbus med højt tag, badeværelse og soveareal bagi
  • Produktionsklar model baseret på sidste års California XXL-konceptbil

Volkswagen Erhvervsbiler har taget California XXL-konceptbilen fra 2017 og udviklet den til en produktionsklar campingbus, der har verdenspremiere på 2018 Caravan Salon i Düsseldorf til august.

Den produktionsklare version af den nye campingbus følger det stilrene og friske design på California XXL-konceptbilen. Designet skaber også et visuelt link til den ikoniske T6-baserede California campingbus, og ligesom den vil Crafter-campingbussen også blive tilbudt med to-farvet lakering.

Interiøret er præget af klare farver og praktiske detaljer blandt andet et veludstyret køkken, et badeværelse med både bruser og WC og et veldimensioneret soveområde integreret i den bageste del af interiøret. Alt er gennemtænkt og skræddersyet til livet på farten.

Den første Volkswagen California blev introduceret i 1988 og var baseret på tredje generation af ”Rugbrødet”. I dag er California baseret på sjette generation af Transporter, og for nyligt kunne modellen fejrer 30-års jubilæum. Samtidig blev 2018 også året, hvor California nummer 100.000 løb af samlebåndet i Hannover. Det gør California til den mest succesfulde campingbus nogensinde.

Nu er Volkswagen Erhvervsbiler gået skridtet videre og overført de velkendte kvaliteter fra California til Transporterens storbror Crafter. Yderligere detaljer om den nye campingbus følger tættere på åbningen af 2018 Caravan Salon i Düsseldorf til august.

Emner


Volkswagen er siden 2011 det bedst sælgende bilmærke i Danmark. I 2017 solgte mærket 29.564 personbiler og 5.266 biler til erhvervslivet. De seneste år har det især været mikrobilen up!, der er blevet danskernes favorit, men også modeller som Polo, Golf og Passat er populære hos danskerne. Hos Volkswagen arbejder vi ud fra målsætningen om at skabe landets mest tilfredse kunder, der skal have kvalitetsprodukter og god service til fair priser. Volkswagen Danmark har ca. 40 ansatte og Mads Ries Lauvring er direktør for Volkswagen Personbiler og Ib Jakobsen for Volkswagen Erhvervsbiler. Volkswagen er en del af Skandinavisk Motor Co., hvor Ulrik Drejsig er administrerende direktør.

Kontakt

Thomas Hjortshøj

Thomas Hjortshøj

Pressekontakt Pressechef Volkswagen Personbiler Danmark

Volkswagen Danmark
Park Allé 355
2605 Brøndby
Danmark