Gå til indhold
Årets CeBIT er platform for innovative løsninger

Pressemeddelelse -

Årets CeBIT er platform for innovative løsninger

Et centralt tema på årets CeBIT-messe er udviklingen af Industry 4.0, hvilket vil sige, at produktionsteknologien interagerer i et ”Internet of Things” for at udvikle værdikæden. Grundlaget for digitaliseringen er sikre og fleksible IT-infrastrukturer. I år præsenterer Rittal nye løsninger.

– Det digitaliserede produktionsmiljø for Industry 4.0 stiller nye udfordrende krav til datasikkerhed, processer og IT-tjenester. Uden en stabil og skalérbar IT-infrastruktur er Industry 4.0 utænkelig, konstaterer Bernd Hanstein, VP for Product Management IT, og Olof Tambour, produktchef for IT-infrastruktur hos Rittal.

Når lokal datakapacitet og datalagring bliver nødvendig til produktionsformål, kommer serversystemer, med tilslutning til centrale datacentre, til at være placeret ved produktionsanlæggene. Det kræver særlig opmærksomhed på fysisk sikkerhed, køling, strømforsyning og overvågning. Afhængig af anvendelse og IT-variant opstår der et behov for et netværksskab med IP55 kabinet, en komplet udbyggelse af IT-infrastrukturen for aktive komponenter eller måske blot en lille datacenterløsning, med lokalt server- og lagringssystem.

Konsekvenser for IT-infrastrukturen
Under CeBIT-messen præsenterer Rittal komponenter, systemer og løsninger til sikre IT-infrastrukturer af høj kvalitet, ikke blot til kontormiljøer, men også til produktionsmiljøer i industrielle virksomheder. Det omhandler alt fra enestående IT-rack, inklusiv klimakontrol og styring af strøm, til komplette datacentre. Rittal er endda en af deltagerne ved den specialiserede konference og særskilte udstilling, som gennemføres af DataCenterDynamics i hal 12.

Racks overholder industrielle krav
TS IT rack med IP55 kabinet til servere og netværk er ideelle til installation i produktionshaller. Racket beskytter hardware fra damp og vand ved rengøring med højtryksrenser. Rittal har udvidet sit udbud af TS IT med en række forskellige indkapslingsdimensioner og udstyrstilbehør, som totalt giver over 100 alternative kombinationer for sammensætning af server- og netværksskabe. Det er blot et af Rittals højdepunkter på CeBIT.

Komplet portefølje for klimakontrol
Energieffektivitet spiller en afgørende rolle inden for IT-klimakontrol, eftersom det bidrager til at mindske de løbende driftsomkostninger og derved kan forbedre brugerens konkurrencefordele.

Med Liquid Cooling Package (LCP) Hybrid præsenterer Rittal et nyt IT-klimaanlæg med en total køleeffekt på maksimalt 20kW pr rack, hvilket supplerer virksomhedens LCP-platform. Denne varmeveksler bidrager til at eliminere hot spots og udnytter indirekte frikøling til effektiv og pålidelig kontrol af temperaturen i datacentret – uden behov for yderligere elektrisk effektbelastning.

Energieffektivitet er også prioriteret i de to nye CRAC CW og CRAC DX klimaenheder. Rumklimasystemet er ideelt til anvendelse ved indirekte frikøling og med CRAC-systemet afrunder Rittal sin portefølje for klimakontrol.

Related links

Emner

Kategorier


Rittal, som indgår i den tyske koncern Friedhelm Loh Group, er verdensledende inden for indkapslinger til industriel automatisering og fysisk IT-sikkerhed. Rittals produktsortiment omfatter indkapslinger, strømfordeling, klimateknik, IT- infrastruktur og software & service. Rittal blev grundlagt i 1961 og har 10 højteknologiske produktionssteder, 63 datterselskaber og over 40 agenturer over hele verden. Med over 10.000 medarbejdere er Rittal det største selskab i Friedhelm Loh Group.

Kontakt

Anja Bianchi

Pressekontakt Marketing coordinator

Relateret materiale

Relaterede events

Faster - Better - Everywhere

Rittal A/S er et dansk datterselskab, som indgår i den tyske koncern Friedhelm Loh Group. Rittal er verdensledende inden for indkapslinger til industriel automatisering og fysisk IT-sikkerhed. Rittals produktsortiment omfatter indkapslinger, strømfordeling, klimateknik, IT- infrastruktur og software & service. Rittal blev grundlagt i 1961 og har 10 højteknologiske produktionssteder, 63 datterselskaber og over 40 agenturer over hele verden. Med over 10.000 medarbejdere er Rittal det største selskab i Friedhelm Loh Group.

Rittal A/S dækker hele det danske markedsbehov for salg, rådgivning og service, og de danske medarbejdere sikrer dig optimal salgs- og kundeservice med hurtig og kvalificeret rådgivning.

Rittal A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Danmark