Gå til indhold
Tavlebyggeren behøver ikke at arbejde yderligere med døren for en 180° åbning. Det nye 180° hængsel monteres hurtigt og enkelt uden at der skal bores.
Tavlebyggeren behøver ikke at arbejde yderligere med døren for en 180° åbning. Det nye 180° hængsel monteres hurtigt og enkelt uden at der skal bores.

Pressemeddelelse -

Rittal leverer montagefordele med det nye gulvskab VX25

Fremstillingen af skabssystemer er blandt andet kendetegnet ved delvist manuelt arbejde. Derfor er tid en ekstra vigtig faktor. Med sit nye store gulvskab VX25 tilbyder Rittal konkrete installationsfordele takket være forbedrede funktioner. Disse inkluderer øget tilgængelighed, større installationsdybde, værktøjsfri montage, smarte sammenbygningsmuligheder og et helt nyt sokkelsystem.

De fleste af de forbedrede funktioner i VX25 skal findes i den nye rammeprofil. Det betyder eksempelvis adgang fra alle fire sider af gulvskabet.

Yderligere monteringsniveau
Eftersom rammen er tilgængelig fra alle fire sider, giver det et ekstra monteringsniveau direkte fra ydersiden, hvilket giver en tidsbesparelse på ca. 30 minutter i forhold til konventionelle monteringsmetoder.

Eksempelvis kan skillevægge og montage chassin monteres direkte fra ydersiden når side- eller bagstykke fjernes. Således bliver der mere plads i skabet, som så kan anvendes til at installere elektriske komponenter.

Enkel installation af montagepladen
Tidsbesparingen giver tilmed mulighed for at montagepladen kan monteres fra bagsiden. Det er en stor fordel, især når tunge montageplader installeres, noget som tidligere har været besværligt.

Den ekstra installationsdybde som VX25 rammen nu tilbyder, giver også mulighed for at montere montagepladen 20mm dybere i skabet. Mange kunder som har haft svært ved at få plads til eksempelvis dybe frekvensomformere i et 600 mm dybt skab får nu denne ekstra installationsdybde i VX25 og slipper for at skulle anvende et 800 mm dybt skab.

Værktøjsfri installation
Takket være det nye snap-on-håndtag kan dørhåndtaget monteres dobbelt så hurtigt som tidligere. Uden brug af værktøj.

Det nye 180° hængsel kan monteres hurtigt og uden at skulle bore. Det giver tidsbesparelser på op til 30 minutter per dør. Dørene er lige så lette at tage af og sætte på som i en almindelig lejlighed. Hængslet er designet til automatisk at sikre døren når den er lukket, så utilsigtede løft undgås.

Praktisk sokkel
Sokkelen er også lavet helt om i sin udformning. Den kombinerer alle funktioner i Rittals TS- og FlexBlock sokkelsystem i en løsning, og har nu meget mere at byde på. Alt det almindelige skabstilbehør kan nu installeres i selve soklen. Ud over sammenføjningsbeslag og skinner til kabeltræk, kan kabler let og effektivt monteres og fastgøres via systemets stansede sektion. Det sparer både tid og penge og giver samtidig en højere pålidelighed.

VX25 mikroside

Related links

Emner

Kategorier


Rittal, som indgår i den tyske koncern Friedhelm Loh Group, er verdensledende inden for indkapslinger til industriel automatisering og fysisk IT-sikkerhed. Rittals produktsortiment omfatter indkapslinger, strømfordeling, klimateknik, IT- infrastruktur og software & service. Rittal blev grundlagt i 1961 og har 10 højteknologiske produktionssteder, 63 datterselskaber og over 40 agenturer over hele verden. Med over 10.000 medarbejdere er Rittal det største selskab i Friedhelm Loh Group.

Kontakt

Per Magnusson

Per Magnusson

Scandinavian Product Manager Enclosures and Rittal Automation Systems

Relateret materiale

Faster - Better - Everywhere

Rittal A/S er et dansk datterselskab, som indgår i den tyske koncern Friedhelm Loh Group. Rittal er verdensledende inden for indkapslinger til industriel automatisering og fysisk IT-sikkerhed. Rittals produktsortiment omfatter indkapslinger, strømfordeling, klimateknik, IT- infrastruktur og software & service. Rittal blev grundlagt i 1961 og har 10 højteknologiske produktionssteder, 63 datterselskaber og over 40 agenturer over hele verden. Med over 10.000 medarbejdere er Rittal det største selskab i Friedhelm Loh Group.

Rittal A/S dækker hele det danske markedsbehov for salg, rådgivning og service, og de danske medarbejdere sikrer dig optimal salgs- og kundeservice med hurtig og kvalificeret rådgivning.

Rittal A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Danmark