Pressemeddelelse -

Schneider Electric lancerer ny SCADA-software fra Wonderware

Wonderware HMI-software til maskiner og indlejrede systemer forbedrer produktionsresultater for maskinbyggere, OEM'er og slutbrugere. Wonderware InTouch Machine Edition kommer med nye funktioner som fjernadgang og enkel integration til overordnede systemer.

Schneider Electric lancerer nu et nyt, kraftfuldt HMI-softwareprodukt, der er en udvidelse af den markedsledende softwareportefølje fra Wonderware, der i januar blev en del af Schneider Electric. 

SCADA-softwaren InTouch Machine Edition er specifikt designet til at kunne køre med beskedne hardwarekrav, og det kan bruges på indlejrede versioner af Microsoft Windows-operativsystemer. Softwaren er skræddersyet til at imødekomme de stigende krav til funktionalitet fra maskinbyggere, OEM'er og slutbrugere, som ofte ikke kan honoreres af traditionelle operatørpaneler.

SCADA-funktionalitet på et operatørpanel
Softwaren InTouch Machine Edition indeholder en lang række funktioner, der gør det lettere for kunderne at integrere deres informations- og automationssystemer. For eksempel er det nu muligt at erstatte et traditionelt operatørpanel og samtidig levere den funktionalitet, som normalt findes i større PC-baserede SCADA-systemer.

Softwaren leveres med mere end 240 kommunikationsdrivere, der passer til stort set alle PLC-fabrikater og andre former for styringshardware. Dertil kan InTouch Machine Edition sende data til Wonderwares Historian Online, som er et cloudbaseret datalager for historiske data. Softwarens omfattende visualiserings-, scripting-, sikkerheds-, alarmerings- og receptfunktionalitet gør det nu muligt for anlægs-operatørerne at træffe bedre forretningsmæssige beslutninger. Derudover vil kunder i regulerede industrier drage fordel af de indbyggede funktioner, som understøtter en FDA 21 CFR Part 11 Compliant-løsning. 

Fjernadgang giver fleksibilitet
Der er penge at spare ved at kunne servicere sin maskine ved hjælp af en fjernadgang. Med indbyggede remote-værktøjer kan Wonderware-softwaren og applikationen opdateres samt diagnosticeres på afstand.  Fjernadgangen til InTouch Machine Edition’s billeder er en indbygget feature, og det er nemt at betjene paneler parallelt med operatøren fra Microsoft Internet Explorer eller Secure Client Windows. 

Integration til overordnede systemer
Wonderware InTouch Machine Edition kan sende historiske data til software-løsningen Wonderware Historian, så dataene bliver sikkert og pålideligt lagret, hentet frem og analyseret med henblik på at opnå større indsigt i produktionen. Wonderware Historian kan eksempelvis placeres lokalt på kundens egen fabrik, hos OEM’ens hovedkvarter eller i skyen ved brug af online-versionen.

En smart finesse er, at InTouch Machine Edition har indbygget funktionen ”store & forward”, som gemmer data lokalt, hvis forbindelsen afbrydes og efterfølgende videresendes data, når forbindelsen igen er genoprettet. På denne måde bliver maskindata sikkert leveret til Historian ved selv ustabile dataforbindelser.

Realtidsdata kan kommunikeres til desktop-versioner af Wonderware InTouch, Wonderware System Platform og Wonderware InBatch-softwaren. Dataene kan bruges i scripts, alarmer, historik, recepter og grafik og muliggøre overvågning af maskinens status og ydelsesinformation såsom OMAC PackML-data og samlet udstyrseffektivitet (OEE).

Dette niveau af integration med Wonderware-softwarens portefølje gør det nemmere end nogensinde før at integrere information på maskinniveau i løsninger på produktionslinje- og anlægsniveau.

I januar 2014 købte Schneider Electric softwarevirksomheden Invensys, og dermed det stærke brand Wonderware. Se mere om Wonderware InTouch Machine Edition på www.wonderware.com/ITME

Nærmere produktinformation hos salgschef Rune Høgild, 40 16 81 23

Related links

Emner

  • Miljø, energi

Kategorier

  • scada
  • industri
  • wonderware
  • produktnyheder

Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2012 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Kontakt

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale