Gå til indhold
Danmarksmesterskab til Suzuki Motorsport

Pressemeddelelse -

Danmarksmesterskab til Suzuki Motorsport

Efter 4 sejre ud af 6 mulige i kampen om Danmarksmesterskabet for rally i Tunet National klassen kunne Kenneth Madsen og Henrik Dernoff i weekenden tage titlen hjem i deres Suzuki Swift Maxi 2000. 

Suzuki Motorsport fik en helt igennem fantastisk finaleafslutning, da kampen om Danmarksmesterskabet i rally blev afgjort ved Danboring Rally på Bornholm. Kenneth Madsen/Henrik Dernoff viste, hvorfor de ikke bare er Danmarksmestre i Tunet National, men også er et par værdige af slagsen. De vandt nemlig deres fjerde sejr ud af seks mulige i denne DM sæson. 

”Teknikken har spillet, og det har den gjort det meste af året, så det er et tegn på, at det er en god bil, vi har fået lavet i teamet,” fortæller Kenneth Madsen. ”Der var lige en episode først i løbet, hvor bilen var ude at hænge lidt, men ellers har vi haft tingene helt under kontrol.” 

Udover årets fjerde sejr i Tunet National kunne Kenneth Madsen/Henrik Dernoff også glæde sig over, at de sluttede på en flot tredjeplads i generalklassementet i Danboring Rally. Her blev deres tohjulstrukne Suzuki Swift Maxi 2000 kun overgået af to firhjulstrukne biler, og dem formåede de faktisk at slå på en af hastighedsprøverne. Her var Suzuki-mandskabet nemlig bedst af alle. 

”I de hurtige sving på den prøve skulle vi bare holde bilen til og få et forspring, for når man er nede i fart, kan man få hjulspin, og det oplever firhjulstrækkerne ikke,” forklarede Kenneth Madsen, der kunne notere sig sit tredje Danmarksmesterskab, mens DM-guldet var det første for Henrik Dernoff.

Emner

Kategorier

Kontakt

John Mogensen

John Mogensen

Pressekontakt Pressechef 56671124/30542673

Velkommen til Suzuki Bilimport Danmark

Suzuki Bilimport Danmark A/S er et privatejet dansk selskab, som står for importen af Suzuki biler til Danmark. Vi holder til lige nord for Køge og beskæftiger godt 50 medarbejdere. Faciliteterne omfatter bl.a. et moderne klargøringsanlæg, et stort reservedelslager, så vi kan levere de fleste reservedele fra dag til dag og vores egen serviceafdeling med teknikere og specialister.
Med hele 78 autoriserede forhandlere har Suzuki et af de største og bedst dækkende forhandlernet, hvilket sikrer kunderne nem adgang til både salg og værkstedsservice. Helt i tråd med vores målsætning om at være tættere på kunderne.
Siden starten med Suzuki i 1996 er det gået rigtigt stærkt, og der er nu solgt mere end 220.000 Suzuki biler her i landet. Desuden er bilparken nu den 8. største i Danmark. Multi-bilen Wagon R, som tog danskerne med storm ved introduktionen i 1998, minibilen Alto og den køreglade Swift har medvirket til successen. Og senest er der fuld gang i SUV modeller som Ignis, S-Cross og Suzuki Vitara.

Suzuki Bilimport Danmark
Unionsvej 16
4600 Køge
Denmark