Skip to content
SWAROVSKI OPTIK Z8i+
SWAROVSKI OPTIK Z8i+

Press release -

Z8i+ – SE MERE, REAGER HURTIGERE: SWAROVSKI OPTIK relancerer riffelsigter til drivjagt

SWAROVSKI OPTIK lancerer en opdateret udgave af sine Z8i riffelsigter til drivjagt. De nye Z8i+ modeller imponerer takket være et endnu større synsfelt. På 0,75-udgaven har de Tyrol-baserede eksperter i langtrækkende optik øget synsfeltet med 15 % sammenlignet med den tidligere model. Synsfeltet på modellen med 1x udgaven er forøget med 17 %. En kortere zoomrotation og den gennemprøvede CLICKONE-funktion hjælper også jægere med at koncentrere sig om det væsentlige i det afgørende øjeblik. Z8i+ modellerne kan købes hos udvalgte forhandlere fra den 4. september 2023.

”Du skal hele tiden bevare overblikket, sigte helt præcist på målet i vanskeligt terræn og derefter handle hurtigt og korrekt i det afgørende øjeblik – det er udfordringerne ved drivjagt. Med de nye Z8i+ modeller lever vi igen op til vores styrende princip om ’Konstant forbedring af det, der er godt’. Med det markant større synsfelt lancerer vi en helt enestående optik på markedet, der vil give jægere maksimal hjælp i overensstemmelse med god jagtpraksis,” siger Stefan Hämmerle, bestyrelsesmedlem og marketingdirektør hos SWAROVSKI OPTIK

Se alt

Funktionen til 8x zoom gør det muligt at sigte præcist på målet, selv på lang afstand. 0,75-udgaven af Z8i+ rammer plet med et banebrydende synsfelt på 64,6 m/100 m. 1x-udgaven byder på et imponerende synsfelt på 50 m/100 m. Okularet er også blevet ændret, hvilket forbedrer målsøgning og øger komforten under brug. Begge modeller imponerer med deres kompromisløse billedskarphed helt ud til kanterne.

Intuitiv brug

En anden egenskab på Z8i+ modellerne er den kortere zoomrotation på 160°. Det ergonomiske TL Throw Lever gør det nemt og hurtigt at justere zoomringen. Det fås i sort eller orange og medfølger nu som standard. CLICKONE-funktionen på 0,75-udgaven giver et mærkbart klik, så du ved, hvornår 1x forstørrelse er nået. Dette gør betjeningen af den nye Z8i+ til en ekstremt intuitiv oplevelse.

På 0,75-6x20-udgaven fås Z8i+ med et D-I sigte. Dette er reduceret til et enkelt, oplyst punkt, hvilket giver et næsten uhindret udsyn til byttet. Z8i+ tilbyder med det gennemprøvede 4A-IF sigte et højt fleksibilitetsniveau og tilpasser sig ubesværet til den specifikke jagtsituation. Med FLEXCHANGE er det muligt hhv. at tænde og slukke en oplyst ring ved et enkelt tryk på en knap.

Kan tilpasses

Det nyeste medlem af Z8i familien kan tilpasses jægerens specifikke behov ud fra det udvalgte tilbehør. Z8i modellens fleksible ballistiktårn (BTF) kan både bruges som et toptårnog et sidetårn, og SLP+ linsebeskyttelsen forhindrer, at der kommer snavs ind i objektivet og okularlinserne. AFL+ tågeobjektivet er kompatibelt med begge udgaver.

Z8i+ kan fra september 2023 købes i specialbutikker fra DKK 22.500.

Få flere oplysninger på: https://swarop.tk/t6h

GEAR er designet med særligt henblik på drivjagt

Sammen med markedslanceringen af de nye Z8i+ modeller udvider SWAROVSKI OPTIK fra 15. juni 2023 desuden sit GEAR-sortiment til at omfatte beklædning til drivjagt. De nye produkter tilbyder imponerende funktionalitet med stærkt fokus på det vigtige sikkerhedsaspekt. SC-kasketten, GP pro-handskerne og HV-jagtvesten fås alle i signalorange, den klassiske advarselsfarve i forbindelse med drivjagt. Sortimentet omfatter nu også TSH-T-shirten til jagt, en T-shirt i kvalitetsbomuld, der henvender sig specielt til jægere, og som er velegnet til brug i alle jagtsæsoner.

Du kan få mere information om GEAR-sortimentet til drivjagt her: https://swarop.tk/rr3

Billedmateriale i høj opløsning:

https://mam.swarovski.com/pinaccess/showpin.do?pinCode=zQMIyPEEhw0n

Copyright: SWAROVSKI OPTIK

Verden tilhører dem, der kan se skønheden.

Oplev øjeblikket!

SEE THE UNSEEN.

SWAROVSKIOPTIK.COM

Related links

Topics

Categories


SWAROVSKI OPTIK

SWAROVSKI OPTIK, med hovedsæde i Absam, Tyrol, er en del af Swarovski-koncernen. Den østrigske virksomhed, der blev stiftet i 1949, specialiserer sig i udvikling og fremstilling af optiske instrumenter med lang rækkevidde, der yder den største præcision på markedssegmentet for førsteklasses produkter. Kikkerterne, teleskoperne, riffelsigterne og de optroniske apparater er krævende brugeres foretrukne valg. Virksomhedens succes er baseret på den innovative styrke, produkternes kvalitet og iboende værdi samt deres funktionelle og æstetiske design. Påskønnelse af naturen er en væsentlig del af virksomhedens filosofi og afspejles smukt i dens miljøvenlige produktion og langsigtede engagement i udvalgte naturbevaringsprojekter. Omsætningen var på 163,5 millioner euro i 2020 (2019: 158,7 millioner euro), og eksportandelen var 91 %. Virksomheden har omkring 1.000 ansatte.

Kontakt:

Morten Høgh

Area Sales Manager

Tel: +45 70202709
morten.hogh@swarovskioptik.com

Fredrik Jonson

CEO Nordic

Mobil: +46 (0) 735 10 60 22

fredrik.jonsson@swarovskioptik.com

Contacts

Martin Kjeldsen

Martin Kjeldsen

Press contact Nordic Sales Manager Norden +4521122005
Fredrik Jonsson

Fredrik Jonsson

Press contact Manager Nordic Region Norden +46735-106022
Morten Høgh

Morten Høgh

Press contact Area Sales Manager Danmark +45 70202709

Related content

SWAROVSKI OPTIKinspirerer mennesker til at elske og pleje naturen.

SWAROVSKI OPTIKinspirerer mennesker til at elske og pleje naturen.
Vores premiumprodukter skærper sanserne, så alle kan opfatte naturens tilstedeværende skønhed - og forstå behovet for at beskytte den. Vi inviterer dig venligt til at lade dig fortrylles af øjeblikkets dyrebarhed, så du igen kan forelske dig i Moder Natur.
For the love of nature. SWAROVSKI OPTIK

Swarovski Optik Nordic
Arenavägen 27
121 77 Stockholm
Sweden
Visit our other newsrooms