Gå til indhold
Killer Mike har udgivet overset, men rost album

Nyhed -

Killer Mike har udgivet overset, men rost album

Den amerikanske rapper Killer Mike, der har tætte forbindelser til Outkast, har udgivet et album, der er forholdsvis overset, men figurerer på en lang række lister over de bedste hiphop-albums i 2012.

R.A.P. Music, der er Killer Mikes sjette album siden den anerkendte debut Monster (2003), er produceret af den respekterede rapper, producer og entreprenør El-P.

Udover de gode singler ”Big Beast” og ”Untitled” skabte Killer Mike opmærksomhed omkring R.A.P. Music, da han udsendte det kontroversielle, stærkt kritiske nummer ”Reagan” og den tilhørende video.

R.A.P. Music er dog langt fra blot en kontroversiel, politisk plade. Faktisk priser anmelderne den diversitet i både udtryk og indhold, som albummet besidder.

Rost i udenlandske medier
Den VEGA-aktuelle rapper udgav den 15. maj 2012 albummet R.A.P. Music, hvilket i første omgang gik hen over hovedet på mange hjemlige medier. I udenlandske medier gik det imidlertid ikke upåagtet hen, og Killer Mikes album fik flotte anmeldelser i både anerkendte hiphop- og bredere musikmedier:

RapReviews 9/10
HipHopDX 4.5/5
Spin Magazine 9/10
Pitchfork 8.6/10 - Best New Music
XXL Magazine - 4/5

På listerne over 2012s bedste hiphop-albums
Som det er kotume omkring årsskiftet har en lang række musikmedier lavet årslister over den bedste musik i det forgangne år. Og Killer Mikes R.A.P. Music optræder på mange af disse lister.

Hos det danske musikmedie Undertoner er albummet på listen over "Årets Bedste Plader 2012" og på den populære danske hiphop-blog Daily Droz Steezin' ligger det på en 10. plads på "AlbumOfTheYear: Top 20 albums", mens albummet er på en fornem 13. plads på Pitchforks liste over "The Top 50 Albums" og på en 20. plads på Rolling Stone Magazines "50 Best Albums of 2012".

Der er altås god grund til at stifte nærmere bekendtskab med Killer Mike og R.A.P. Music, hvis man ikke allerede har gjort det. Senere på måneden kan man så opleve Killer Mike og det nye materiale live, når han gæster Lille VEGA og Danmark for første gang.

Killer Mike / 29. januar i Lille VEGA
Læs mere og køb billet til koncerten med Killer Mike i Lille VEGA.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Thomas Thy

Thomas Thy

Pressekontakt Communications Manager
Bettina Balle

Bettina Balle

Pressekontakt PR Manager 33260955
Søren Gaden

Søren Gaden

Pressekontakt Kommunikationschef 20636412

Relateret materiale

Velkommen til VEGA!

VEGA er et regionalt spillested, der ejes og drives af den erhvervsdrivende fond Koncertvirksomhedens Fond.

Med tre adskilte koncertsale præsenterer VEGA et bredt musikprogram, der dækker mange forskellige genrer. Den store koncertsal, Store VEGA, har kapacitet til 1.550 gæster, Lille VEGA har plads til 500, mens Ideal Bar Live har plads til omkring 200 stående publikummer.

Årligt løber der omkring 350 koncertarrangementer af stablen i VEGA, og de +800 bands, der står på VEGAs scener, afspejler en målsætning om at finde den rette balance mellem nye talenter og mere etablerede navne indenfor rock, pop, soul, hiphop, elektronisk- og global musik samt præsentere publikum for diverse klubkoncepter. VEGAs tekniske udstyr, hvor særligt lydsystemet er af højeste kvalitet, garanterer en perfekt oplevelse.

VEGA råder over i alt 12 barer til servicering af publikum og musikere. VEGAs centrale placering på Vesterbro i København med Metro til døren og den tætte forbindelse til Sydsverige taget i betragtning, gør huset til et oplagt valg, når indendørskoncerter med internationale kunstnere skal planlægges.

VEGA
Enghavevej 40
1674 København V
Danmark