Gå til indhold

Blogindlæg -

Få styr på lyden i din festivalcamp


Det kan være nok så perfekt med campingstole og den rigtige placering af telte i kort nok gåafstand fra festivalpladsen og madboderne, men hvad hvis lejrens lydsystem bare er en lille Bluetooth-højtaler uden tilstrækkelig kapacitet til at blæse igennem til forfesterne. Sådan en katastrofe kan man undgå, hvis man lejer sig til et godt lydsystem som for eksempel en Soundboks.

Bedste sted at leje en soundboks er hos nogen, der har gjort det før. Det har de hos Shareboks. Derfor kan man udover at leje soundbokse til private fester og arrangementer, også leje soundbokse til de store festivaler rundt om i det danske land. Hvis du skal til dette års Skanderborg Festival, så er det bare at bestille en festivalpakke, som inkluderer lader og batteri. Du behøver ikke bekymre dig om levering eller depositum. Soundboksene bliver nemlig leveret gratis til festivalen og der er intet depositum på festivalpakkerne.

Giv din lejr noget at tale om

Det er meget normalt at give den lidt ekstra gas til festivaler. De er trods alt et kærkomment afbræk fra hverdagens trummerum. Det gøres meget effektivt med en god højtaler, der kan spille lejren op med opvarmning til Tobias Rahim eller Megadeth koncerterne, I skal til i år.

Hvis din nabolejr også har en soundboks kan du endda forbinde dem og lave en endnu større fest i lejrområdet, da teknologien på de nyeste modeller er udstyret med seje funktioner med blandt andet deling.

Et batteri kan holde til at spille i 40 timer på medium lydstyrke og 5 timer på den højeste volumen. Det er altså et spørgsmål om, hvor meget, I deler musiksmag med nabolejrene, når I skal gætte på jeres batteriforbrug. Man kan købe sig til leje af ekstra batteri og aux-stik til iPhone, så festen aldrig behøver at slutte uventet. Du kan endda få GPS i din soundboks, hvilket har den smarte dobbeltfunktion, at den ikke bliver væk - men det gør du heller ikke, da du ved hjælp af GPS’en, altid kan finde tilbage til din lejr.

Spar tid ved at få leveret direkte til festivalen

Man sparer både tid og penge ved at gøre brug af en af de tre festivalpakker, som Shareboks tilbyder sine kunder. Normalt skal man returnere til lageret i Esbjerg, men ved at hente og bringe din lejede soundboks på selve festivalen i starten og slutningen af Smukfest, slipper du for besvær med kørelejlighed og tid.

Det tager ikke mange trin at få en lejekontrakt på plads, så du er sikret en perfekt musikoplevelse til din festival. Når du har bestemt dig for, hvilken form for pakke, du gerne vil have, er det bare at trykke godkend. Man kan købe tre forskellige pakker. Hvis jeres lejer gerne vil have tyveri- og skadesforsikring, er det også en mulighed.



Related links

Visibility.Group

Vores mål med visibility.group er at kunne levere et samlet produkt til vores kunder og have de stærkeste kompetencer på markedet.

Visibility.Group
Hillerødgade 30A, 1 sal
2200 København N
Danmark
Besøg vores andre nyhedsrum