Pressemeddelelse -

Zleep Hotels overtager Hotel Mercur i Aarhus

(Read in English)

Den danske budgethotelkæde Zleep Hotels overtager ved årsskiftet Hotel Mercur, der i samme ombæring renoveres så det passer til Zleep-konceptet. Hotelbranchens svar på Netto og Norwegian vil give besøgende i Aarhus mulighed for at bo billigere ved at skære overflødige elementer fra. Således slår Zleep Hotel Aarhus 1. januar 2014 dørene op for de første gæster på Viby Torv. Zleep Hotels er en dansk hotelkæde som i ti år har fokuseret på at give gæsterne en kvalitetsovernatning til en attraktiv pris på den rette beliggenhed. Hotellerne skal altså være placeret i vigtige knudepunkter, og værelserne skal være billige. ”Vi har længe gerne ville have et hotel i Aarhus, og da muligheden opstod for at indlemme Hotel Mercur i Zleep Hotels-konceptet, var det en let beslutning,” siger direktør Peter Haaber, Zleep Hotels.

Zleep Hotels opstod i 2003 da Peter Haaber opdagede, at udbuddet af billige hotelværelser i Danmark ikke var særligt stort. Siden da er den ti år gamle hotelkæde kun vokset og består i dag af 6 hoteller foruden det nye hotel i Aarhus; fire i Københavnsområdet, et i Hamborg, og et ved lufthavnen i Billund. ”Det siger sig selv at Aarhus er en utrolig vigtig by for det danske erhvervsliv, kulturliv og efterhånden også den danske turisme. Vi ser løbende på mulighederne for at få et hotel i alle de større danske byer, og visse interessante udenlandske byer, men Aarhus havde klart førsteprioritet i den sammenhæng”, fortæller Peter Haaber.

Beliggenhed er vigtig for alle hoteller Det høje hotel på Viby Torv, ligger med let adgang til både motorvej og Århus midtby, og det er lige præcis det Zleep Hotels vil tilbyde sine gæster. Det skal være attraktivt for både håndværkere, erhvervsfolk og turister. ”Det skal være let og hurtigt at komme til og fra hotellet, og i den sammenhæng ligger hotellet helt perfekt, når vi samtidig vil holde prisen nede for vores gæster. Vi håber desuden at kunne indlede et samarbejde med det lokale erhvervsliv, på en måde hvor vi hjælper hinanden.” uddyber Peter Haaber. I alt bliver der 140 nyrenoverede værelser. Aros Forsikring, som er ejer af bygningen og som samarbejder med Zleep omkring renoveringen, vil stadig holde til på 8. og 9. etage. Hotellet har plads til en restaurant i stueetagen, som endnu ikke er afsat. Selv håber Zleep Hotels på at det bliver en folkelig restaurant der lejer sig ind, en restaurant som både gæsterne og de lokale vil besøge.

Related links

Emner

  • Turisme

Kategorier

  • hoteller
  • zleep hotels aarhus viby
  • udvikling

Zleep Hotels

Zleep Hotels blev skabt tilbage i 2003 og konceptet har været det samme siden da: At give alle mulighed for og råd til at få en rigtig hoteloplevelse. I dag tæller hotelkæden i alt syv hoteller i Danmark og et i Tyskland. Zleep Hotels har vokseværk, hvilket tydeligt ses i det voksende antal hoteller samt i antallet af udvidelsesprojekter og renoveringsarbejde. Læs mere om Zleep Hotels på zleephotels.com.

Kontakt

Sofie Engmose

Pressekontakt Social Media Manager 23369555

Relateret materiale