Press release -

DAS Expert har utvecklats i samarbete med återförsäljare för framtidens verkstäder och ska officiellt presenteras på Automässan 2020

Pressmeddelande

DAS Expert har utvecklats i samarbete med återförsäljare för framtidens verkstäder och ska officiellt presenteras på Automässan 2020

Den 15 januari 2020 i Uleåborg, Finland

DAS Expert är en 360°-lösning som har utvecklats av experter inom bilindustrin samt i nära samarbete med återförsäljare för att bättre tillgodose alla framtidens behov och den kommer officiellt att presenteras vid Automässan 2020, som äger rum i Göteborg, Sverige från den 15 januari till den 18 januari.

Med ett helt anpassningsbart kundgränssnitt, ett DMS-integrerat verkstadsgränssnitt och smarta, säkra samt en nyckel för lämnings-/hämtningsautomater som är tillgängliga dygnet runt så digitaliserar det banbrytande biltjänstens kundresa samtidigt som det möjliggör riktade efterförsäljningar.

"Fordonsindustrin som helhet genomgår förändringar som är lika grundläggande som när hästar byttes ut till bilar för 100 år sedan, och som ett resultat är verkstäder under enormt tryck för att minska kostnaderna samtidigt som de erbjuder bättre och bättre tjänster", säger Tero Kaskenviita, DAS Expert Nordisk försäljningschef med decennier av erfarenhet från olika roller inom bilindustrin. ”Att erbjuda kunder onlinetjänster, chattstöd i realtid och utökade servicetimmar för att hantera köer som ofta bildas när bilar lämnas eller hämtas från servicen så är detta en viktig del av pusslet som också förbättrar mekanikens och kundserviceteamets operativa effektivitet, men det som är nyckeln till att hjälpa verkstäderna att prestera bättre är unikt anpassade marknader efter försäljning och riktad marknadsföring till kunder som kommer att besöka verkstaden inom en mycket förutsägbar tidsram ”, tillägger han.

"Dagens moderna kunder är vana vid onlinetjänster och de förväntar sig allt mer förlängda servicetimmar, flexibla betalningsalternativ och stöd i realtid, vilket när det löses korrekt är exakt det som möjliggör högre effektivitet från verkstadens sida", säger Erasmus van Niekerk, DAS Business Development Manager med en bakgund i produkt- och tjänsteutveckling. "Teknik bör inte ses bara som ett sätt att ersätta mänsklig interaktion och automatisera processer, utan som ett sätt att fungera mer effektivt, vilket ger mer servicekapacitet för de kunder som fortfarande föredrar personlig service", tillägger han.

DAS Expert-teamet välkomnar Automässans besökare och utställare som är intresserade av ökad verkstadseffektivitet, förbättrad kundnöjdhet och rikta sig till efterförsäljning till att besöka deras monter G03:22 som är belägen på andra våningen. Där kan man lära sig mer och diskutera affärsmöjligheter och alla andra intresserade parter och alla är välkomna att ta kontakt med företaget oberoende av mässan som arrangeras vartannat år.

För mer information kontakta:

Tero Kaskenviita, nordisk försäljningschef | +358 40 8444558 | tero.kaskenviita@das-expert.com

Erasmus van Niekerk, affärsutvecklingschef | +358 40 8352635 | erasmus.van.niekerk@das-expert.com

Om

DAS Expert är ett finskt IKT-företag som syftar till att förbättra verkstadens effektivitet och kundnöjdhet samt möjliggöra riktade efteråtgärder genom att utveckla DMS-integrerade lösningar i kombination med viktiga lämnings-/hämtningsautomats för att digitalisera biltjänstens kundresa.

DAS Expert startade i Finland under första kvartalet 2020 och är inriktad på marknadslansering i Europa under andra kvartalet 2020.

www.das-expert.com


Comprising a fully customisable customer interface, a DMS-integrated workshop interface and smart, secure, 24/7 available key drop-off/pick-up automats, DAS Expert is a 360° solution that completely digitises the car service customer journey while enabling targeted aftersales.

Press contacts

Satu Niemelä

Press contact Marketing Communications Manager