Press release -

Slå ett slag för barnen på sjukhuset

Barngolfen som är landets största välgörenhetsgolf arrangeras varje år sedan 2006 av nsamlingsstiftelsen för Drottning Silvias Barnsjukhus och syftet är att samla in pengar till läkande miljöer för barnen. Under 2013 drog Barngolfen in 1,5 miljoner kronor som nu skapat fyra nya rum med interaktiva djurteman.

Målet för insamlingen i år en helt ny väntrumsmiljö på röntgenavdelningen och vi ser fram emot en inspirerande miljö för barnen också här. Måndagen den 18e augusti går eventet av stapeln och målet är att dra in ett ännu större netto än för 2013.

”Resultaten från insamlingsstiftelsen skapar helt nya förutsättningar för barnen att känna glädje och stimulans i sjukdomssituationer som kan vara väldigt tuffa. Tanken att skapa läkande, inspirerande miljöer för barnen ligger i linje med värderingarna på företaget och är något vi gärna ställer upp för. Insamlingsstiftelsen gör ett kanonjobb och resultaten betyder mycket för barnen” – kommenterar Klas Ålander, informationschef på FlexLink.  

För mer information, besök www.barnsjukhuset.nu eller www.barngolfen.nu.


FlexLink AB

Klas Ålander
Communications Manager

031 337 2499
Klas.alander@flexlink.com


Topics

  • Industry, manufacturing

Categories

  • produktionslogistik
  • flexlink
  • www.barnsjukhuset.nu
  • www.barngolfen.nu

Regions

  • Göteborg

FlexLink är en global leverantör av produkter och lösningar för automatiserade produktionsflöden – som ökar effektiviteten i produktionssystem. FlexLink har lokala enheter i 30 länder och partners i fler
än 60. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Under 2013 var antalet anställda 840 och omsättningen 1 664 Mkr.

FlexLink ingår i Coesia, en innovationsdriven koncern som består av 14 företag specialiserade inom tillverkning av automatiserade maskiner samt tillhörande produkter och tjänster. Under 2013 omsatte Coesia 1 370 M€ (prognos, pro-forma) och hade 5 800 medarbetare.

 

Contacts

Stefan von Westberg

Press contact Head of Marketing Marketing +49 69 83832 137

Christoph Penter

Press contact Marketing Communications Leader PR & Kommunikation +49 (0) 170 812 8460 flexlink.com