Press release -

10 Make Up stora misstag och Hur reda ut

1. Fel användning av skimmer

Skimmer kan stödja kvinnors ansikte mer underbar. Men om det är lagt på fel position, kan det vända kvinnor ser äldre ut. Sättet att inte använda skimmer på fel sätt läggs det på rätt position. Prova ögonskugga eller rouge på med ljus skimmer och ställ den på T-zonen: Shin, näsa och panna.

2. Alltför tjocka ögonbryn.

Om du har mörkbrun eller svart hår, kanske du vill göra ditt ansikte mjukare med ljusbruna eller rödbrun färg på brynen. Detta kommer att få dig att se falska och överdrivet sminkad. Så om du har mörkbrun eller svart hår, använd grå färg för att fylla i brynen. Brynet pulver alltid är bättre än pennor som de kommer att få dig att se mindre allvarliga.

3. Fyll i pulvret i ansiktet utan rengöring pad först.

Egentligen kan du fylla i pulvret i ansiktet under dagen eftersom det hjälper till att skydda ansiktet från UV-ray och föroreningar. Men fylla i puder på den oljiga och smutsiga ansikte kommer att skada huden, eftersom det kommer att samlas smuts i ansiktet. Så innan fyll i pulverform, rengör ditt ansikte med rengöring pad först. Pulvret kommer inte att göra ett stort problem på huden efteråt.

4. För tjock mascara på nedre fransarna

Borstning mascara på nedre fransarna kommer att hjälpa dina ögon skarpare och mousserande. Men kladdar för mycket mascara på nedre fransarna kommer att göra en skugga under ögonen och kan betona den korta ögonfransar. Om du verkligen vill lyfta fram dina ögon och tjockare nedre fransarna använder Eye Liner penna (använd brun färg) utnyttja den under ögonen i stället, eller så kan du använda mascara utan färg att gälla.

5. Forgetting grund på halsen

Om du lägger på foundation i ansiktet men inte på halsen, ansiktet och halsen kommer ut med olika nyanser. Den kommer få dig att se falska. Så tillämpa grund på halsen varje gång du sätter den på ditt ansikte. Efter att applicera foundation, gäller även de genomskinliga pulvret på både ansikte och hals för att ställa in den ser likadana ut.

6. För tjocka och mörka Eye Liner

För tjocka och mörka ögon liner gör ögonen ägaren skrämmande, särskilt de som har stora runda ögon. Använd mjukare färgton som brunt istället och dra sakta för att undvika förtjockning ögat liner.

7. För tung stiftelse

Förbered huden innan färga ditt ansikte är en viktig sak du bör inte titta över. Stiftelsen ska inte vara för tung eftersom det kommer att täcka porer vilket leder till få rynkor. Fet hud människor bör använda pulver med foundation medan flytande foundation som innehåller ämnet UV-skydd är bra för gamla och torr hud människor.

8. För mycket fyllning i ansiktet

Många kvinnor tillämpa bronzer eller mörkare nyans av foundation på kinden sida och molar att dimensionen på deras ansikten. Men detta kan betona alltför aspekt på ditt ansikte och att det ser för stark. Efter skugga ansiktet, borsta upp persiko-färgen över dina kinder att vinna mjukare ansikte.

9. Fel färg bas och grund använda

Använd fel färg bas och grund på ditt ansikte kommer att överdriva ditt ansikte. Använd till exempel rättvisa rosa färg på din solbränna huden kommer att göra ditt ansikte lila. Så välj det närmast din hudfärg grund. För dem som har ljus hy, är blekgul av Bobbi Brown rekommenderas. För garvade folk, Chanel no. 8 är bra för dig. Hur som helst, du behöver inte välja det rekommenderade dem men bra grund färg bör inte vara ett mycket vitt eller rättvist dem eftersom det inte kommer att komma ut naturligt. Den bör innehålla gul färg på det som de flesta kvinnor har gula baserad hud, innehåller de flesta kaukasiska och alla asiater.

10. Face rensning

Enligt färska studier i Journal of American Academy of Dermatology, fyndigheter av nikotin och kolmonoxid (från passiv rökning och föroreningar) kan vraket förödelse på huden. Så rent ansiktet före sänggåendet måste göras varje kväll. Ta av fyll bas-eller stiftelse endast rengöring olja - rengörande skum kan aldrig bli av med den tunga grund av ditt ansikte, och sedan använda icke-joniska rengöring skum för att tvätta ansiktet igen. Efter det använder toner i ansiktet för att stärka porer.

Du kan handla smink online - http://www.smink4u.se/

Categories

  • smink
  • make up

handla smink online