Sajtóközlemény -

Házimozi felsőfokon: a Sony bemutatja legújabb audiovizuális termékeit

A Sony bemutatta az új HT-X8500 és HT-S350 hangprojektorokat és az UBP-X800M2 4K Ultra HD Blu-ray™ lejátszót, amelyekkel otthonodban is kivételes moziélményben lehet részed.

Minden irányból érkező hang: HT-X8500

A Dolby Atmos® és a DTS:X® formátumokat támogató új X8500 hangprojektorral otthonod kényelmében élheted át a moziélményt. A 2.1 csatornás, egy egységből álló soundbar hangzásával a film részeseként élheted át az eseményeket. Az X8500 soundbar a Sony egyedi digitális jelfeldolgozó technológiáját – a Vertical Surround Engine hangmotort – alkalmazza, amellyel akár 7.1.2 csatornás térhangzás mellett élvezheted kedvenc tartalmaid anélkül, hogy további külső hangszórókat kellene használnod. A beépített dupla mélynyomó rendkívül mély basszusaival és a Mozi üzemmód bekapcsolásával minden filmet a lehető legjobb minőségben élvezhetsz.

Mindemellett az X8500 eARC támogatással is rendelkezik, amely segít továbbítani a magas minőségű hangokat a televízióból egyenesen a hangprojektorra. BLUETOOTH® kapcsolat[1] segítségével vezeték nélkül párosíthatod hangprojektorod a tévéddel, így a gondtalan zenehallgatás mellett a zavaró vezetékek is teljesen eltűnnek a nappalidból.

Egy egységben az erő: HT-S350

Az új HT-S350 soundbar a vezeték nélküli mélynyomójával lenyűgöző, ütős basszusokkal teli térhangzásra képes. Az egyedi S-Force PRO Front Surround technológia immáron 5.1 csatornás Decode támogatást is kapott, így a hangprojektor minden eddiginél szélesebb, részletesebb és pontosabb térhangzást kínál. Az egyszerű és gondtalan távirányítás érdekében csatlakoztasd soundbarod HDMI ARC-on keresztül televíziódhoz. Az X8500-hoz hasonlóan a HT-S350 is rendelkezik BLUETOOTH® vezeték nélküli kapcsolattal.

Elegáns és vékony kialakítás

Az elegáns, karcsú és stílusos kialakításnak köszönhetően az új termékeknek könnyedén megtalálod a helyét otthonodban.

Páratlan képminőség: UBP-X800M2

Az X800M2 4K Ultra-HD Blu-ray lejátszó támogatja a HDR10, Dolby Vision és a Hybrid Gamma Log formátumokat, amelyek lenyűgöző képminőséggel jelenítik meg a tartalmakat otthonodban. Az X800M2 képes az alacsonyabb felbontású tartalmakat 4K felbontás közelivé felskálázni, így eddig nem látott részleteket is felfedezhetsz kedvenc filmjeidben.

Az X800M2 mindemellett támogatja a legújabb és legjobb audio formátumokat, köztük a Hi-Res Audio[2]-t.Az X8500 hangprojektorral és az X800M2 Ultra-HD Blu-ray lejátszóval együtt a lehető legjobb házimozi élményt érheted el. A kiváló minőségű Dolby Atmos és DTS:X formátumok garantáltan az elérhető legjobb kép és hangminőséget kínálják.

Az X800M2 számos lemezformátumot támogat, így a már meglévő film és zenei gyűjteményed mellett az újdonságokat et is gondtalanul élvezheted olyan HD formátumokban is, mint az SACD és DVD-A.

Az X800M2 támogatja a Netflix és a YouTube 4K streaming szolgáltatásokat, így neked csak annyi a dolgod, hogy hátra dőlj és élvezd kedvenc filmjeid és sorozataid UHD minőségben közvetlenül a televíziód képernyőjéről.

A HT-X8500 hangprojektor 2019. március végétől érhető el.

A HT-S350 soundbar 2019. május elejétől érhető el.

Az UBP-X800M2 4K Ultra-HD Blu-ray lejátszó 2019 májusától érhető el.

Részletes termékleírásért látogasson el a termékek hivatalos weboldalaira:

Bővebb információkért a Sony termékeiről látogasson el a http://presscentre.sony.hu/ weboldalra.

[1]A vezeték nélküli Bluetooth® használatához BRAVIA® támogatottságú Bluetooth® A2DP (Fejlett Hangelosztási Profil) kapcsolat szükséges.

[2]Az X800M2 Hi-Res beállítás alatt képes DSD11.2MHz minőségű hang lejátszására

Témakörök

• Events

Címkék

• ces
  • tv and home entertainment
  • v & s
  • about sony

A Sony vállalatcsoport vezető szerepet tölt be a zenei, a videós és a képalkotó eszközök, a játékok, valamint az infokommunikációs termékek területén – mind a fogyasztói, mind a professzionális felhasználói szegmensben. A Sony piacvezető pozícióját a saját gyártású zenei és mozgóképes tartalmai mellett számítástechnikai szórakoztató eszközeinek és megoldásainak, valamint online szolgáltatásainak köszönheti. A Sony éves konszolidált árbevétele megközelítőleg 77 milliárd dollár volt a 2018. március 31-ével véget érő pénzügyi évben. A Sony nemzetközi weboldala az alábbi linken érhető el: http://www.sony.net/.