Bulls Licensing

Møt MARIUS® på Oslo Design Fair!

News   •   Aug 29, 2017 09:29 GMT

Besøk MARIUS® på Oslo Design Fair onsdag 30. august til og med lørdag 2. september på monter D01:23. Her vil vi presentere en rekke av MARIUS®-lisensproduktene och det vil også være et begrenset antall eksklusive Goodiebags for besøkende i montern.

MARIUS®-mønsteret © er det mest håndstrikkede mønsteret i Norge. Kåret til ett av de 100 beste norske design de siste 100 år. Regnes i dag som et norsk ikon, som fanger nordmenns entusiastiske forhold til friluftslivet ute i den norske naturen. I 2018 feirer MARIUS®-mønsteret© 65 år. 

Marius-genseren og over hundre andre flotte MARIUS®-produkter kan i dag bestilles her på Marius Shop. Vi leverer til hele verden. En oversikt over disse, som inkluderer blant annet genseren fra Rauma, sengetøy fra Princess, dresser fra OnePiece og kjøkkenutstyr fra EyePOC og CACAS finnes her: https://www.marius.no/marius-shop-indeks

Er du interessert i en produktlisens som gir deg rett til å bruke MARIUS® mønsteret på dine produkter? Ta kontakt med Kristin Tjulander på kristin@bulls.se og telefon +46 70 763 28 72  for å  reservere tid til møte eller besøk MARIUS® monter D01:23 på Oslo Design Fair.

Varmt velkommen!

Bulls Licensing & Marius of Norway

Hva er en MARIUS®-produktlisens?

En produktlisens gir deg rett til å bruke MARIUS® mønsteret på dine produkter, publikasjoner eller kampanjer. Lisensgiveren beholder eierskapet til opphavsretten, mens lisenstageren kjøper retten til å bruke varemerket på produkter og eller i kampanjer for en avtalt periode.