Persbericht -

Holländsk marknadsledare etablerar sig på den internationella reseteknologimarknaden genom förvärv av bokningsteknologibolag för lågprisflygbiljetter

Weert, 26 maj 2011Pyton Communication Services, ett av de ledande företagen i Nederländerna i reseteknologibranschen, expanderar sin produktportfölj med en internationell bokningsplattform för lågprisflygbolagsbiljetter (LCC – Low Cost Carriers) genom att förvärva Elsy Arres och dess mjukvaruutvecklingsverksamhet.

Efter detta förvärv kommer verksamheten inom Elsy Arres att bedrivas i Pyton Communication Services namn. Elsy Arres kommer att positioneras som en produktlinje inom Pyton och utvecklingsverksamheten som är baserad i Lindlar, Tyskland, kommer att integreras i Pytons mjukvaruutvecklingsenhet. Inom Pyton är Luc van Schaik utnämnd till Product Manager för Elsy Arres-produkten och Patrik Cedervall är utnämnd till International Sales and Marketing Manager.

„Genom detta förvärv ökar vi inte bara vår kapacitet på utvecklingssidan utan även vår kunskap inom flygbokningssystem och integrering av flygbolags-information“, säger Peter Boneschansker, VD för Pyton Communication Services. „Resebranschen blir alltmer internationell och i och med detta skapar vi en konkurrensfördel på den internationella marknaden. Förutom våra kunder i Nederländerna, Tyskland och Belgien har vi nu också alla Elsy Arres kunder och relationer som är spridda över hela världen från USA till Europa och Asien, vilket ger oss en enorm insyn i vad som händer på de internationella marknaderna.“

 Inom kort kommer Pyton lansera en ny och internationell webbsida under www.pyton.nl där den senaste produktutvecklingen kan följas, inklusive de internationella produkterna Elsy Arres (LCC bokningsplattform, www.elsyarres.com), Waverunner Smartshopping (Dynamic Packaging) samt Hydra (Multi-channel Distribution Solutions för researrangörer).

 

Links

Onderwerpen

  • Webdiensten

Tags

  • lcc
  • reseteknologi
  • pyton
  • mjukvara
  • lågprisflyg
  • flygresor
  • elsy arres
  • bokningssystem

Pyton Communication Services

Pyton Communication Services är ett holländskt reseteknologibolag och är marknadsledare i Nederländerna inom området utveckling, dagligt underhåll och distribution av verksamhetskritiska online-kommunikationstjänster i resebranschen. Pyton driver en egen mjukvaruutvecklingsenhet och ett hostingcenter i Weert, Nederländerna. Många välrenommerade företag i resebranschen förlitar sig på Pytons tillhandahållna tjänster. T-CRS Waverunner (Central Reservation System för resebyråer) inklusive dess Dynamic Packaging-plattform Waverunner Smartshopping, Hydra (Multi-channel Distribution Solutions för researrangörer) samt Elsy Arres (bokningsplattform för lågprisflygbolagsbiljetter (LCC)) ingår i Pytons produktsportfölj.

 

Perscontacten

Gerelateerde verhalen