Gå videre til innhold
Kvitfjellsnø lastes opp til lastebiler som skal til Oslo og X Games på Telenor Arena.
Kvitfjellsnø lastes opp til lastebiler som skal til Oslo og X Games på Telenor Arena.

Pressemelding -

Kvitfjell gir bort snø til X Games Oslo i Telenor Arena

Da X Games fikk problemer med å legge snø til helgens Big Air i Telenor Arena, ringte de sine venner i Hafjell & Kvitfjell og får nå tilsendt lastebiler fulle av snø.

Lastebiler fulle av snø
Snølasting til X Games på Telenor Arena vil pågå store deler av dagen i dag. Første lass med snø ble kjørt i går, så man kunne observere opptil flere lastebiler fulle av snø på E6 mot Oslo og X Games i Telenor Arena.

Lagret snø
Kvitfjell har produsert i overkant av førti tusen kubikkmeter snø som har blitt lagret over sommeren slik at vi kan åpne for treningsgrupper allerede i høstferien, 28. september. Daglig leder for Alpinco Hafjell & Kvitfjell, Odd Stensrud, synes det er veldig positiv at vi kan bidra med snø til X Games og Big Air-en i Telenor Arena når de fikk problemer på grunn av mildvær og regn. Denne gangen blir det Big Air på Kvitfjellsnø, og kanskje blir neste X Games på Hafjellsnø?

Emner

Kategorier


Hafjell alpinsenter er den snøsikre familiefavoritten som legger til rette for gode skiopplevelser, for alle nivåer – fra nybegynner til ekspert. Bare et kvarters kjøring nord for Lillehammer ligger et av Norges største og mest allsidige skianlegg. Ikke velg mellom familieferie og rå skikjøring, her finner du begge deler.

Kvitfjell alpinanlegg ligger 30 minutter nord for Lillehammer og er et skisted med løyper i hele spekteret fra barneområder for de minste, til svarte løyper med olympisk standard. Her kan du booke hotell, hytter, leiligheter, heiskort, skiutleie, skiskole, kurs og konferanse.

Kontakter

Veslemøy Eineteig Wedum

Veslemøy Eineteig Wedum

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Hafjell og Kvitfjell/Alpinco 47 29 14 62
 Odd Stensrud

Odd Stensrud

Pressekontakt Daglig leder Hafjell og Kvitfjell/Alpinco +47 419 15 611

VELKOMMEN TIL KVITFJELL OG HAFJELL!

Hafjell Alpinsenter er den snøsikre familiefavoritten som legger til rette for gode skiopplevelser, for alle nivåer – fra nybegynner til ekspert. Bare et kvarters kjøring nord for Lillehammer ligger et av Norges største og mest allsidige skianlegg. Ikke velg mellom familieferie og rå skikjøring, her finner du begge deler.
Kvitfjell Alpinanlegg med sine tre fjellsider ligger 30 minutter nord for Lillehammer og er et skisted med løyper i hele spekteret fra barneområder for de minste, til svarte løyper med olympisk standard. Her kan du booke hotell, hytter, leiligheter, heiskort, skiutleie, skiskole, kurs og konferanse.

Hafjell og Kvitfjell
Hunderveien 122
2636 Øyer
Norge