Gå videre til innhold
Thomas Kveiborg
Thomas Kveiborg

Pressemelding -

​Arkitema Architects’ nye produktionsdirektør har tung rådgivningserfaring

Arkitema Architects har ansat 49-årige Thomas Kveiborg som ny produktionsdirektør. Kveiborg har senest arbejdet i knap 20 år hos Rambøll, og kommer til Danmarks største arkitektvirksomhed med ambitionen om at bidrage til at videreudvikle virksomheden, både fagligt og forretningsmæssigt.

Thomas Kveiborg er tiltrådt som produktionsdirektør(COO) for Arkitema Architects, der har over 550 medarbejdere på kontorer i Danmark, Norge og Sverige. I bagagen har han 20 års erfaring fra Rambøll, hvor han har beklædt en lang række ledende stillinger på koncernniveau inden for forretningsområderne Miljø og Sundhed, Management Consulting og Byggeri. Samtidig har han haft en aktiv rolle i den omfattende internationale ekspansion som Rambøll har været igennem de senere år. En lignende udvikling finder Arkitema sig selv midt i, i disse år.

Thomas Kveiborg kommer ikke kun med erfaring fra det danske marked. Hans tidligere ansættelser har blandt andet også bragt ham til Sverige, hvor han boede i to år. Dermed har han et stort kendskab til det svenske marked, hvor Arkitema er godt i gang med at arbejde sig op blandt de vigtigste aktører. Som ansvarlig for produktionen, er det netop vigtigt, at kunne gebærde sig i Skandinavien og forstå de forskellige lokale forhold. For den nye direktør er målet dog det samme på tværs af hele organisationen:

”Jeg har to mål for mit arbejde her i Arkitema. For det første skal jeg bidrage til at sikre, at Arkitema har en sund økonomi gennem en effektiv tilrettelæggelse og leverance af vores projekter. For det andet kommer jeg til at fokusere på at udvikle vores kompetencebase, og skabe en endnu stærkere digital platform for vores arbejde. I dag er vi allerede frontløber, hvad angår BIM, men byggeriet er inde i en stor teknologisk transformation og derfor er det afgørende for vores konkurrencedygtighed, at vi hele tiden er på forkant med udviklingen.”

Forskellige kulturer
Thomas Kveiborg er glad for skiftet fra en ingeniørdomineret virksomhed til en arkitektvirksomhed, for selv om de to typer rådgivningsvirksomheder har mange lighedstræk, er der også klare forskelle. Det kommer især til udtryk i den kultur, der er i de to virksomhedstyper:

”Jeg glæder mig til at arbejde i et kreativt og uformelt miljø, hvor design og æstetik er i fokus. Jeg har helt personligt en stor passion for design og arkitektur, og så er det jo ekstra spændende at arbejde i en arkitektvirksomhed. Samtidig skal jeg naturligvis bruge min omfattende erfaring fra en stor international rådgivningsvirksomhed til at bidrage med et endnu stærkere fokus på struktur, processer og systemer. Det er en enormt spændende opgave og jeg ser frem til at bruge det bedste fra begge verdener til at videreudvikle Arkitema,” fortæller den nye COO.

Thomas Kveiborg er uddannet som Cand.scient.pol. fra Århus Universitet, og har en HD-uddannelse indenfor regnskab og økonomistyring fra Copenhagen Business School. Han er 49 år, gift og har 2 børn.

Emner

Tags


Arkitema Architects er grundlagt i Aarhus i 1969 og er i dag Skandinaviens 5. største og Danmarks største arkitektvirksomhed med over 550 medarbejdere fordelt på kontorer i København, Aarhus, Oslo, Stockholm og Malmø.

Du finder Arkitema Architects her:

Frederiksgade 32, 8000 Aarhus C - Tlf. 7011 7011 - Find vej
Ny Carlsberg Vej 120, 1799 København V - Tlf. 7011 7011 - Find vej
Rosenlundsgatan 29C, S 104 62 Stockholm, Sverige - Tlf. 46 (0)8 545 856 00 - Find vej
Gråbrödersgatan 2 SE-211 21 Malmö, Sverige - Tlf. 46 (0)40 545 521 - Find vej
St. Olavs Gate 27 NO-0166 Oslo, Norge - Tlf. 7011 7011 - Find vej 

Læs mere om os og vores mange projekter her

Pressekontakt

Eva Grønbæk Friis

Eva Grønbæk Friis

Pressekontakt Kommunikationschef +45 4212 6445
Peder Færch Grønfeldt

Peder Færch Grønfeldt

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver Presse, kommunikation 61709990

Relatert innhold

We co-create Scandinavian cities

Vi skaper arkitektur for de mange og til fellesskapets beste. Resultatet er en kontinuerlig balansegang mellom bærekraft, skjønnhet og økonomi.