Gå videre til innhold
Arom-dekor vokser igjen og bygger ut med drøyt 3500 kvadratmeter.

Dokument -

Arom-dekor vokser igjen og bygger ut med drøyt 3500 kvadratmeter.

​For åtte år siden, i 2012, flyttet vi fra Björketorps 800 kvadratmeter store lokaler til det nybygde anlegget i Lockryd som kjentes enormt stort ut med sine 3 300 kvadratmeter. Det kommunale selskapet Svenljunga Industrifastigheter bygde da lokalene som https://aromdekor.no/ senere har leid. Men nå er det altså på tide igjen og Arom-dekor kjøper ut lokalene for drøyt 28 millioner...
  • Lisens: All rights reserved
    Innholdet kan kun brukes av Mynewsdesk. Det er derfor ikke lov for noen andre å laste ned, kopiere, distribuere eller på annen måte bruke Innholdet (annet enn til privat bruk i den grad loven tillater det).
  • Filformat: .pdf

Kontakter

Madeleine Olsen

Madeleine Olsen

Pressekontakt Market Communication Manager Marketing and kommuniction +46 706 36 40 34

Relatert innhold

Arom-dekor er en av Norges ledende totalleverandør av AdBlue® og andre kjøretøykjemikalier til den Nordiske transportsektoren.

Arom-dekor er en av Norges ledende totalleverandør av AdBlue® og andre kjøretøykjemikalier til den Nordiske transportsektoren. Ved å kontrollere hele prosessen fra produksjon til forpakning og levering kan vi ved alle punkter garantere en jevn og høy kvalitet. Vi tilbyr også utvalgte kjemikalier til industrien og forbruker markedet.

Arom-dekor Kemi AS
Fjellvegen 10
6800 Førde
Norge
Besøk våre andre nyhetsrom