Gå videre til innhold
Canon bekrefter fastvareoppdatering med 24p-videoopptak for nyere EOS- og PowerShot-modeller

Pressemelding -

Canon bekrefter fastvareoppdatering med 24p-videoopptak for nyere EOS- og PowerShot-modeller

Basert på kundenes tilbakemeldinger på de nylig lanserte EOS- og PowerShot-modellene, tilbyr Canon nå 24p-videoopptak (23,98 bps) gjennom en serie fastvareoppdateringer til disse utvalgte modellene. Når brukerne har lastet ned og installert fastvareoppgraderingen - som er gratis, kan de ta opp i 24p (23,98 bps) i full HD og 4K-oppløsing på de utvalgte modellene.

Nylig lanserte EOS 90D og EOS RP er de første Canon-modellene som nyter godt av den nye fastvaren med 24p (23,98 bps) i slutten av oktober. Deretter følger Canon PowerShot G7 X Mark III og G5 X Mark II i slutten av desember. Fastvareoppdateringen for EOS M6 Mark II blir tilgjengelig i 2020.

Denne kunngjøringen etterfølger fastvareoppdateringen til versjon 1.3 for EOS RP og versjon 1.4 for EOS R, som gir bedre øye- og motivfokus i de to speilløse kameraene. Canons mål er å tilby et bredt og komplett produktspekter som dekker alle ferdighetsnivåer og interesser, og det oppnår vi blant annet ved å lytte til kundenes tilbakemeldinger og tilby forbedringer basert på disse.

Du finner mer informasjon på canon-europe.com/support

Emner


Canon Norge

Canon Norge har rundt 320 medarbeidere og er representert ved 9 regionale Canon Business Center (CBC) som tilbyr lokale salgs- og supporttjenester. Hovedkontoret ligger på Holmlia i Oslo.

Canon er den ubestridte lederen innen både bildekommunikasjon og dokumentbehandling for både konsument- og bedriftsmarkedet. Vår produkt- og løsningsportefølje omfatter alt fra foto, video, skrivere, skanner og faks til multifunksjonsprodukter med tilhørende løsninger og tjenester. Mer informasjon om selskapet finnes på www.canon.no

Canon Norge en del av Canon Europa, som du kan lese mer om nedenfor.

Om Canon Europa
Canon Europa er en del av Canon Inc, som er en av verdens ledende leverandører av imaging- og informasjonsteknologiske løsninger for bedrifter og private.  Canon Europa er representert i 116 land med over 19 000 ansatte fordelt over hele Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA).

Canon ble grunnlagt i 1937. Med sin lidenskap for bildet har Canon videreført sin teknologi til mange markeder og har etablert seg som verdensledende innen bildekommunikasjon og dokumentbehandling for både forbruker- og bedriftsmarkedet. Canons bredde av løsninger strekker seg fra digitale kompaktkameraer og SLR-kameraer, videre til produkter innen kringkasting og medisin, til multifunksjonsskrivere og produksjonssystemer - omgitt av en mengde verdiøkende tjenester.

Canon investerer tungt i forskning og utvikling (FoU) slik at selskapet kan være en stabil leverandør av innovative produkter og tjenester som dekker kundenes kreative behov. Enten det er amatørfotografer eller profesjonelle trykkere, søker Canon å vekke hver enkelt kundes lidenskap for bildet.

I Canon mener vi at samfunns- og miljøansvar er en integrert del av god forretningspraksis. Dette gjenspeiles i vår bedriftsfilosofi Kyosei – Å leve og arbeide sammen for et felles gode.

Mer informasjon om Canon Europa er tilgjengelig her: www.canon-europe.com

Kontakter

Trond Sliper

Trond Sliper

Pressekontakt Product Marketing Specialist Foto-, video-, og printprodukter

Canon Norge
Hallagerbakken 110
1256 Oslo
Norge
Besøk våre andre nyhetsrom