Gå videre til innhold
Bilde av Chimwemwe Chitambala som var finalist i 2020
Bilde av Chimwemwe Chitambala som var finalist i 2020

Pressemelding -

Canon feirer engasjerte ungdommer med Global Good Awards 2021

Canon EMEA, verdens ledende selskap innen bildeløsninger, ønsker å berømme innsatsen til engasjerte ungdommer og fortsetter sponsingen av kategorien Canon Young Champion of the Year på Global Good Awards.

Canon fortsetter sponsingen av kategorien Canon Young Champion of the Year Award på Global Good Awards i 2021, som anerkjenner innsatsen til engasjerte ungdommer som går foran og kjemper for sosiale endringer eller miljøendringer.

Med inspirasjon fra Canon EMEAs Young People Programme som ønsker å gi unge mennesker i regionen et talerør i bærekraftspørsmål de er opptatt av, er målet med prisen å gi anerkjennelse til ungdom som jobber aktivt for positiv endring og inspirerer andre til å gjøre det samme.

Det er gratis å delta i kategorien som består av to klasser, under 16 år og under 21 år. Bidragene kan sendes inn fra nå og frem til 21. mai. Dommerne vil vurdere søknader med flere kandidater per bidrag, for eksempel fra grupper eller søsken som har jobbet sammen for en god sak.

Fotografi eller visuell bildebruk er en viktig del av bidragsinnsendingen. Det er tillatt med opptil seks bilder med bildetekst og opptil 1000 ord som beskriver historien. Alle finalistene får billetter til den virtuelle seremonien og et diplom. De to vinnerne får et allsidig kamera fra Canons EOS-system og en Canon SELPHY Square QX10.

Deltakere kan sende inn bidrag selv dersom de er fylt 18 år, eller de kan nomineres av en forelder, foresatt, bedrift eller organisasjonen de jobber med. Vær oppmerksom på at tidligere deltakere i Canons ungdomsprogrammer eller slektninger av Canons ansatte, ikke kan delta. Du finner en fullstendig oversikt over reglene for å delta på nettstedet for Global Good Awards.

Fjorårets vinnere var Bella Lack og Nicole Fernandes de Silva som fikk anerkjennelse for sin innsats for å øke bevisstheten rundt miljø- og samfunnsspørsmål. Du kan lese mer om fjorårets vinnere og deres råd til nye deltakere her.


Emner

Kategorier


Canon Norge

Canon Norge har rundt 320 medarbeidere og er representert ved 9 regionale Canon Business Center (CBC) som tilbyr lokale salgs- og supporttjenester. Hovedkontoret ligger på Holmlia i Oslo.

Canon er den ubestridte lederen innen både bildekommunikasjon og dokumentbehandling for både konsument- og bedriftsmarkedet. Vår produkt- og løsningsportefølje omfatter alt fra foto, video, skrivere, skanner og faks til multifunksjonsprodukter med tilhørende løsninger og tjenester. Mer informasjon om selskapet finnes på www.canon.no

Canon Norge en del av Canon Europa, som du kan lese mer om nedenfor.


Om Canon Europe

Canon Europe er EMEAs strategiske hovedkvarter for Canon Inc., en global leverandør av bildeteknologi og -tjenester. Canon Europe er representert i 120 land med rundt 17 000 ansatte, og bidrar til en fjerdedel av Canons globale inntekter årlig.

Ønsket om kontinuerlig innovasjon har gjort Canon ledende på utviklingen innen bildeteknologi siden etableringen i 1937. Selskapet har gjennom sin 80 år lange historie investert i de rette områdene og grepet vekstmulighetene. Fra kameraer til kommersielle skrivere, og fra konsulentvirksomhet til helseteknologi, beriker Canon liv og bedrifter med sin bildeinnovasjon.

Canons bedriftsfilosofi bygger på det japanske ordet «Kyosei»som betyr å leve og arbeide sammen for et felles gode. I EMEA følger Canon Europe en bærekraftig forretningsvekst med fokus på å redusere egen miljøpåvirkning og samtidig støtte kunder til å redusere deres miljøpåvirkning, ved å bruke Canons produkter, løsninger og tjenester.

For mer informasjon om Canon Europe, se: www.canon-europe.com

Kontakter

Siw Holmgren

Siw Holmgren

Pressekontakt PR & Communications Specialist B2B & B2C Corporate & Marketing Communication

Canon Norge
Hallagerbakken 110
1256 Oslo
Norge
Besøk våre andre nyhetsrom