Gå videre til innhold
Canon Norge utnevner syv fotografer til Canon Norway Professional Photographers.

Pressemelding -

Canon Norge utnevner syv fotografer til Canon Norway Professional Photographers.

Oslo, 13. mai 2014 – Canon Norge har utnevnt syv fotografer til Canon Norway Professional Photographers. De syv  er alle fremstående innen sin genre og vil være Canon Norges nærmeste samarbeidspartnere innen fagfeltene fotografi, print og video. Fotografene er eksperter på bruk av kameraer, både speilreflekskameraer og video, i tillegg til at de behersker full profesjonell arbeidsflyt fra unnfangelse av idè til ferdig produkt. De syv har bred erfaring blant fagfelt som reklame-, mote-, dokumentar-, portrett-, reise og kunst video og fotografi.

Som Canon Norway Professional Photographer kommer de også til å delta på flere event, der de vil dele av sin fotografiske kompetanse og lidenskap for stillbilder og levende bilder. De vil bidra med innlegg, brukererfaring, tester og nyttig informasjon i Canons mediekanaler. De vil også delta på flere workshop hos Canon-forhandlere i 2014.

De syv fotografene er: Marcel Leliënhof, Andrea Gjestvang, Jørn Areklett Omre, Jens Haugen, Johnny Haglund, Jon Rune Trengereid og Håvar Karlsen.

Les mer om den enkelte fotografen her: http://www.canon.no/fotografer/


Emner

Kategorier


Bakgrunnsdata om Canon

Canon Inc. er et verdensomspennende konsern med over 160 000 ansatte. Med et lidenskapelig forhold til bilder, har Canon etablert seg som ledende innen bildekommunikasjon og dokumenthåndtering for konsumenter, kontor- og produksjonsmiljøer. Canons produkter strekker seg fra kompakt- og speilreflekskameraer, til produkter innen kringkasting og medisin, samt multifunksjonsskrivere og produksjonssystemer – i tillegg til en rekke verdiøkende tjenester.

Canon Norge har rundt 420 medarbeidere og er representert ved 13 regionale Canon Business Center (CBC) som tilbyr lokale salgs- og supporttjenester. Hovedkontoret ligger på Holmlia i Oslo.

Kontakter

Trond Sliper

Trond Sliper

Pressekontakt Product Marketing Specialist Foto-, video-, og printprodukter
Siw Holmgren

Siw Holmgren

Pressekontakt PR & Communications Specialist B2B & B2C Corporate & Marketing Communication

Canon Norge
Hallagerbakken 110
1256 Oslo
Norge
Besøk våre andre nyhetsrom